[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
見到上面幾個post
想講大力巴真係好有心
打到咁詳細去解釋
唔係就咁同你講邊隻勁 抽啦
group詳細拉到最底就有
禁入公會>xxxx詳細>右邊拉到最底紅色制抜XX
唔該哂
想問下 假設我拎咗隻game既備份出黎放係電腦 咁我係咪無論轉幾多次klab acc綁定 都仲可以用返個備份去玩?
應該唔得 如果得應該一早出現左買acc嘅人比賣家拎返黎玩呢類情況
點解唔開多幾個klab id
買左個acc 唔知會唔會俾人找番..
繼過第2個klab id咪得
打錯找
大陸狗話電腦度有個個backup 唔理你換幾多個都可以搵返個acc
咁就唔知...問下大力巴
Calling大力巴
我淨係知可以唔開klab id綁定都可以留幾個ac,前提要backup個player conf
可唔可以幫幫手試下 如果綁左klab再換 個backup檔仲有無用??
首先要搞清楚klab id系用黎做乜,就係畀你轉左機/delete左game都可以用返個save黎玩,用facebook或者google id都得。

如果綁左klab,就代表個backup檔已經跟左個klab id,咁你其實用klab id login已經玩得返,唔駛用個backup檔黎開返個save,當然個backup檔可以留返以防萬一。
其實佢係同人買左acc,驚對方有留backup,有機會比對方拎返個account
點解成日洗裝 攻裝就出加靈壓 靈壓裝就出加攻
轉頭試下先,冇諗過呢個問題
試左,結果亦都好出乎意料之外

係未綁有任何klab id之前,我copy低個player reference,簡稱backup啦。

之後我開個klab id綁定,呢個時候,個player reference理論上會因為係綁定過klab而修改,不過呢個都唔係重點。

重點係呢度,我delete左綁定klab之後既player reference。如果乜嘢都唔做開game,系統會gen過新player ac畀你重新玩,好似第一次download黎玩咁。不過,當我將一開始個backup還原(未綁定klab id前既player reference),係可以順利load到save既,可以打關、賣角。

結論就係,如果同人買ac,而佢一開始已經backup左個player reference,佢都可以用個backup黎login,唔理你有冇綁klab都好,佢賤係上黎係可以賣哂你d角,玩到你ac亂哂
人地都係為錢姐
最緊要你綁完佢解唔到綁
無得再賣
解就一定解唔到,冇得再綁定其他klab id
唔該你
你意思係咪即係:
A玩家個acc俾咗B玩家。B玩家綁定左A玩家個acc,同時A玩家亦都有留底。所以A玩家仍然都可以login個acc 但佢就唔可以解除klab個綁定acc? 唔可以再轉手??
應該就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞