[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
認真...而家以你個AC而家嚟講 真係直接買返個算啦
BTW 大前田勁架 唔洗太傷心
無速屬角係咪可以抽宜家個pool

之前百鬼抽左幾千石都唔中銀 得隻露琪亞
想要技角係咪月尾呢個pool少少地 玩幾下算數

附上兩張圖 請體檢
無大前田無茶度 射左2500石先出茶度
你有碎蜂洗鬼抽咩
無技sup 無得101010
速屬隻狗隊長係唔係都係勁野黎
淘左個ac 買埋個新手包要左藍染
有咩好用角可以推薦下
係勁野
心 : 花姐>luppi>吉良>是旦
知 : 月島叫正常 等月尾抽情人節碎瘋 個隻更正常
力 : ...
技 : 崩藍>拳閪=tesla>其他
速 : 大前田>191=速劍八>白>是撚旦
有撚排啦 101010
BTW 月尾如果無估錯 會有隻技屬-14%CD角
都唔係 刷幾多次 就可以
慢慢玩 問題無技sup
幾千石? 下次唔好啦 都話咗個pool廢嘅囉...唉
抽啦 而家呢個 唔好抽太多呀
如果你想要速屬強攻角 就...等31號
well...我意思係 到你101010得隻野 你應該都夠技sup用
原來係咁
巴打 淘左幾錢?
係8591買 好似一百左右
抽中隻女人 唔中泰仔
兩隻浮竹係10抽知機 跟知一護出 心海燕係抽共刀阿散井出既,加埋二十抽

Anyway唔該巴打先
新情人節角 傷害判斷範圍(文字版)

心 Riruka
藍普攻 同 月中隻妮露 百鬼銀 一樣
強1 同 完現心石田 一樣
強2 同 百鬼銀招heal 技崩藍招buff 完現拳西一樣
強3 公廁全圖 1000 aoe 而家速pool隻大前田同泰仔
大技 公廁全圖 2000 aoe

知 碎瘋
藍普攻 同上
強1 同 月中隻妮露 聖誕花姐 一樣
強2 同 月中隻妮露 速狗 完現始解一護 一樣
強3 公廁全圖 1000 aoe 而家速pool隻大前田同泰仔

速 桃
紅普攻 450 同luppi tesla 白斬月 一樣
強1 公廁475 同luppi tesla 心千血一護 3周4 完現泰仔
強2 呢招正囉 全GAME唔計佢 得2隻有 千血柒頭 黑刀
強3 新式儲氣 範圍係技銀城 力3周4一樣 但無3周4個隻吸怪能力
其實
情人節碎瘋招強攻2 同 riruka招強1 都係得幾隻有
3000石 2泰仔 3女 1肥仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞