[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
準備all in
你睇多次個LIST 望下有冇亂菊存在 就明點解
101010 = link slot lv 3格都10lv 見下圖

所有角開始都係000 見下圖

101010嘅效果就係link slot入面個隻角嘅4圍(會心唔會繼承)會繼承20%落link slot嘅主人身上
3格都10lv哂就可以多60%左右嘅 體力 攻擊 靈壓 防禦

條件係隻角要同屬 至少150lv綠字(技能樹點滿哂)
下圖就係錯誤示範 無用到同屬sup 就唔會有任何4圍繼承
不過特性效果係照樣係度 放心
上面隻百鬼豹同nel係一樣裝
電影武+減血加靈至+轉神體 靈壓最大130%加成及保留會心
玩強攻流多數裝晒-cd定 1 -cd,&2強攻?
打關 全CD
VS 全蛋攻
新人留名,而家玩緊浦原關打素材上200LV
好想快d到月尾,想all in
想問下點解有時打怪會全部紅字嘅?
想問下新手10抽抽到2隻崩藍,係米應該練哂2隻?
紅框字就係你剋佢殺手,紅字就應該你俾人打緊
一隻升六星練滿,一隻留五星俾隻六星做sup
有嘢取代先再睇情況升
唔太明點算先剋怪 我隻原6刃打虛怪都算剋佢 ?
其實入公會有咩好
每隻角色都有 剋怪killer , 某d 角 雙屬killer , 跟番岩黎打
自己開番角色可以出黎睇到係咩 kller
團員開房有專屬頻道叫你入場
每星期公會任結算獎品
打公會任有獎品

當然你唔mind 可以唔入
原來係咁 thanks
sup係咪唔洗升到六星就可以有佢sup最大值?
睇角色,通常特性數值唔係特別高嘅角就五星已經有最大值(eg 12%強攻cd縮短,16%減傷,20%攻擊等)
但係如果隻角能力係特別高(eg 14%強攻cd縮短,20%減傷,25%攻擊加成等)就會有六星先滿嘅情況,例如力飛機場14%強攻cd縮短就係,五星嘅時候淨係可以升到上12%,六星先可以升技能樹到14%
不過叫你有一隻崩藍唔好升嘅原因純粹係因為同一隻角同星唔可以sup自己

即係邊幾隻角色
上至下
8刃
2刃
3刃
3刃條o靚
4刃2歸

我淨係打170 講下個配置
map3 3刃+佢條o靚
map5 第3波 4刃2歸 打完即出埋8刃同2刃
八刃
二刃
三刃
三獸神平胸嗰隻
四刃
個刃字睇落怪怪哋
屌 我都一時醒唔起點形容佢條o靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞