[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
條女真係係咁出 我2500石都3女一𣳾仔
其實我本身三隻都有
會唔會講得太深
新手連邊隻打邊隻應該都未分得清
咁你仲抽成3000石
點解情人節好似又係佢3個

要點做先可以喺打唔曬5層既情況下,又拎到17萬分
大前田勁左係邊??抽左半打翻黎
兩日加埋17萬?
我屌 唔記得咗呢樣嘢
之前我有問大力巴,回覆如下,
1. 紅攻角入面攻擊範圍最高
2. 本身係強攻,但又自帶buff,雙修
3. auto神角,勁到抽筋

好似你咁
大前田sup係咪放返加石量都ok?
睇你打咩關啦
普通活動關放石sup無問題
打降臨同再高難度啲既咪普攻sup
以下內容為大力之前既回覆
點解話大前田係auto最強既
紅普攻係全GAME最大 (大過1900開大後普攻)
出哂3下時間極短 1s內出到最後一下 一係死 一係擊倒 仲要野野360度打哂
有boost +33%攻防會
mobs殺手 繼承之間有殺手3倍加成

呢隻野其實好撚全能 本身靈壓高 習得技又強攻double hit 應該玩強攻
但因為佢普攻屈得濟又有boost加返ATK 所以係玩撚哂
就算你唔用佢 佢隻sup都對新手好有幫助 17%出精量
你裝齊 試一次掉佢去多虛怪嘅繼承就明 呢隻係神嚟
唔深嘅 無乜人知咁解姐

因為而家真係隻隻強攻角都差唔多咁上下
有D個樣睇落廢嘅 但其實已經有正常強度嘅(月中隻2打6副官) 又要解釋一次 好撚煩
之後D人下下都問邊隻勁 邊隻勁 邊隻勁
我仲以為個D係新手 點知轉個頭就見佢話自己已經 副隊定乜乜柒柒
心諗 講到好似玩咗咁耐 都唔識自己睇!?

所以係度諗...呀...或者每次都講下D技嘅傷害判斷其實好多都一樣 或者大家會...易D自己判斷掛

唉 一諗起呢頭打完 原來又係無人睇 之後又問問問...我估我2月中應該唔會再打呢D鳩野 好麻煩
D實際傷害判斷位其實 連玩得耐嘅老屎忽都未必知 只係會覺得似
係度諗...呢度講下或者你地會吸收到掛
唉 唔知呀
其實點先知隻英勁唔勁
睇數值能力? 技能?
我有追開POST 明D又唔明D
抽卡佬抽完就算架啦
抽卡佬表示對情人pool無愛
但唔夠角用都係要抽
打個Google doc 擺係頭post算啦,頭post擺多2張圖吸引到人玩,成大段字好多人都唔睇

btw,一直都冇自己研究勁唔勁,睇依到+ kekeke就算
我自己都唔點抽節日角
唔太鐘意
月尾角真係最後果日先出,等左咁耐
水著pool呢
其實D人大部分都係想知—勁定唔勁
非常欣賞大力巴打用心寫評價,亦都希望巴打有時間既話會繼續寫
始終大部分對呢隻GAME既理解唔深
留名
想問一下 點樣退團???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞