[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
A玩家個acc俾咗B玩家,B玩家綁定左A玩家個acc,同時A玩家亦都有留底,所以A玩家仍然都可以login個acc <-岩,冇錯

有個不幸既消息要更正一下:
klab id綁定左係可以解除既,就算B已經綁定左ac,A可以用backup黎login,而且A可以無視B綁定既klab id,直接開新既klab id黎login解除綁定 即係話,A可以解綁完再賣畀第二個
不過都唔驚 佢要改一早改左
可唔可以講下點樣拎個backup出黎 真係俾人拎返都攬炒
咁on9 pw都唔使打?
android既話個backup係/data/data/com.klab.bleach/shared_prefs/com.klab.v2.playerprefs.xml
要root左機先去到,新手刷首抽delete左呢舊野就可以重新再玩,每次只係download 300MB既野,唔駛重新download GB幾野

iOS就唔知,不過玩得app既多數用android
因為用backup黎login,但用任何一個klab id就可以解除原有既綁定就真係on9
Send封email去klab問問有無得解決食個問題先
不過klab錯唔哂,佢原意係畀你電話又玩得,ipad又玩得,唔係方便你做買賣
明白既 所以我會講有人如果有人通過其他方法拎到依個存檔可以點解決
算啦 都係唔搞咁多
正常賣得ac出黎講個信字,搞你個account或者再賣應該都唔會,冇理由為左搞你一個ac斷左自己財路,佢仲要賣比其他客,整衰自己個名冇好處。
同大陸人買
淘寶?
唔係 淘寶反而唔驚
大力is da best
我兩隻bonus 角,同打到900+combo, 打到最後就會係差不多171k
想問問公會仲收唔收人
咁你抽黎做乜
唔係勁,呢到啲老patpat 個個都180+k
重有,要做到冇傷全過,一有傷就用kill app 大法再resume打過, combo hit 會保留
想入公會
我一直無腦auto打
撞唔岩角 就打唔到尾
啲技既攻擊力同攻擊範圍可以係邊到搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞