[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
係完現泰仔
不過抽前有D問題
泰仔以外個2隻 速riruka 速大前田 有無?
有無3周4?
碎蜂好似唔錯?
點為之打嬴?
呢個問題都困擾咗我3年 結論係 唔好理啦...
總之係故事1-3章個度打返嚟
月尾啦 千血有排你等
頂唔住就抽速泰仔
有D可惜 你喺前面D垃圾炒冷哂太多石 見到2隻減傷浮竹同心海燕都覺得陰公 希望你月尾中banner啦
april fool送嘅角 都有一段時間囉 好似絕咗種
完全虛化白一護出名垃圾中嘅垃圾 唔好哂時間落佢度
勁個隻叫白斬月
浮竹都係 勁個隻係完現浮竹 唔係呢隻純粹做sup嘅垃圾

升電影一護啱架啦 淨返嘅角 係得tesla(技屬破面2打6) 係而家個水平

最後就...公會應該無架啦 你是旦入個啦 反正公會呢D唔多重要
第3,4彈d千血好似廢個1,2彈個堆
咁抽啦 唔好all in啦 唔多抵玩

求指點 應唔應該抽個速pool定留千血?

另外想問下 新手應該打故事定打活動刷裝備?
為咗對抗5圍keep住升呢個問題 所以整柒咗後面個2彈嘅強攻範圍
唔該巴打
兩隻浮竹都係知屬所以我攪錯左
咁我應唔應該all in泰仔pool?
sor sor sor 無講清楚 我意思係抽而家個速屬炒冷
不過唔好all in 因為唔多抵玩 建議2野十抽
同埋你仲有石掘?
希望月尾有神角抽 刷完個首抽就無再抽其他pool
新千血應該仲有排 但千血1-2嘅炒冷應該呢2個月左右會有
速pool可以抽 都係唔建議抽太多 3%炒冷呢D真係...

新手應該刷裝
屌你 咁好彩嘅 一野就2/3
如果你仲有大把石掘就抽埋個十連佢啦
500算啦 淨返個D留嚟抽月尾 你5屬嘅角...太陰公
搭單一問
幾時聖別 IVAN?
啫係…win囉
咁算吧啦 輸好撚正常 而家嘅PVP係無100%嬴率
仲以為你問點樣快手殺咗友哈佢
抽左兩下,中大前田
等埋月尾,抽唔到就淘個acc算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞