[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
well 呢度9成都係玩日服 所以日服會好D
劇場版個池係咪唔抵屌?
ok
短 : 佢整體勁過8成技屬角 所以叫佢勁

長 :
佢就係勁就勁在夠普通地 好公廁地勁
無好多舊魚嘅大技double hit 無ON99地整做普攻角
無好格硬整到好似共刀大前田 知PSP咁
大技double 又強攻普攻各加DD傷 5圍又無特別偏向邊一邊 搞到2頭唔到岸

無好格硬做到好獨特咁 已經係優點
做到好獨特而又成功嘅大技double hit角少之有少(千血白哉/友哈/聖誕音夢/情人月島/水著井上) 其他多數都...唔會好出眾
而係咁唔出眾嘅情況下 強攻double hit永遠好過大技double hit
因為大技得一次 強攻就無數次
好簡單直接咁比個強攻double hit佢 而D強攻招招都正正常常

好 再講下佢模組
佢普攻到大技嘅aoe
450 475 525 1000 2000
450 好公廁嘅數字 9成角有普攻範圍20%UP都係450
(姐係其餘角係375 泰仔 千柒個D都係375)
例子 : 知平子 千血店長 千血夜一 luppi 千血戀廁

強1 475
自從出完千血戀廁就再無出過任何強攻範圍UP嘅角 所以呢個475範圍係公廁到無得再公廁
例子 千血卍解一護 千血夜一 完現知14 共刀柒頭 力黑肉(完現術個件)

強2 525
buff / 盾 / heal嘅強2範圍都係575/525 所以無乜好講
不過呢D招嘅525aoe都係D柒野(樣柒ONLY 例如完現泰仔 千血卍解一護)

強3 1000
公廁嘅全圖強攻3 但唔係必然 佢可以仆街D比個900嘅細DD嘅圓形你
900嘅例子係儲爆氣嘅強攻3 同埋...共刀吉良 完現知14 luppi 不過呢D細得嚟有異常狀態 又冰又麻又弱體 所以叫平衡會好D

大技 2000
總之隻隻打到全圖嘅大技都係2000 2周年打後得極少數唔係
情人3刃 技日世里 共刀響河

睇完佢D強攻範圍 再用佢5圍代入頁一嘅強攻傷表 再同上面D例子做下比較 就會發現...佢其實真係同其他勁角無乜大分別

所以先會話佢係勁 但好普通地勁
BTW其實KLab有落少少gimmick野喺佢度 就係抗毒
隻大前田 auto係唔係當普攻角 兔棒 減傷sub用就ok
10刃打後 唔係用破壞力 實力黎排
係以變破面既次席

3位數就係前十刃
想問下大力巴打,上面見你可以auto刷繼承
想問AUTO刷要乜要求? 例如裝定要某D角先得?
sor 太早覆 總之你睇完第一頁先
都唔中殺手 今次
不過係咪都唔夠力磨 啱架啦 用減傷啦 當普攻PVP角洗就係啦
自己睇情況睇下洗唔洗用埋補肉同回血sup個D
首要條件 係個地圖 有D地圖係非常之難去AUTO
今次呢個算簡單
然後就係角
要對應返 果次繼承既怪 同怪既殺手效果
同埋要有足夠既SUP 角

仲要你既裝備有返咁上下
速屬仲係無乜角頂住先
101010推薦list
都係自己玩咗繼承咁耐 得返嚟嘅經驗
101010咗D 對auto有益嘅角先 擺最頭個D就係 升咗先 無先喺後面簡
但次級個D 最好問一問先...因為有D真係唔多建議升咗先
盡量唔好升十刃 破面個D 呢D原罪嚟 3周4另計

: 花姐 = 卍解1100 = 電影心一護 = Xmas音夢 = HW夜一 > TT戀廁 = NY飛機場 = 姐弟 > TT吉良 = 隊長東仙 = 遮5刃 = 完現井上

: 白斬月 = 春水 = 完現始解一護 > 1900 = 完現浮竹 > PSP仔 = Xmas飛機場 = 共刀69 = 友哈 = 4腳 > Xmas夜一 = 1800 = G3

: TT一護 = SS井上 = 崩藍(3rd融合) = 3周4 = 萬聖節3刃 > 陰陽 = 電影店長 = 共刀大前田 = 地獄一護 = HW碎瘋 > NY花大良 = 千血戀廁 = 1700 =百鬼飛機場 = 黑肉> 6手5刃

: 單手 = 崩藍(4th融合) = 千血店長 = 始解1100 > 聖誕花姐 = Xmas小雨 = 完現拳西 = 豬lin = 千血白哉 = TT柒頭(中哂所有殺手+敵方無隊長殺手) > 完現碎瘋 = 銀城 = 天鎖斬月 = TT柒頭

: 大前田 = 完現泰仔 = TT花姐(中哂所有殺手) > 百鬼銀 = 黑刀 = Riruka = 嚴龍 > WD月島 = SS碎瘋 = TT一角 = HW井上 > TT花姐 = 千夜一 = 千血飛機場 = 一心 > 千血春水 = 8刃
屌 都係唔記得擺tesla同luppi入去
tesla同luppi都係啱啱好次一級
大前田有必要擺咁前咩,唔係用黎刷石架咩
你拎左佢黎auto下繼承先啦
個表執太快 錯好多 好快改返
請教下其實呢幾關要點解
個天真係鍾意玩鳩非洲人 個池15個人物
14個人物都出哂黎 就係唔出你想要果隻
咪住 你抽咗幾多次
裝普攻SUP(通常攻擊乜乜乜UP) 打任一關
裝強攻sup(強攻擊乜乜乜UP) 打任一關
裝-CD sup(強攻乜乜乜短縮) 打任一關
刷緊首抽姐 個池抽一次就會消失
原來係咁 sor鳩
你最想要邊隻?
想抽崩藍 就算遲D正身AC月尾池乜都抽唔到 都有隻勁野起手
明白了 唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞