[月經] iOS集中討論區 (80) Tim仔自作孽, HomePod 1月18香港

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
其實轉卡唔洗cut plan
去App store
係右上角個人頭到換卡No.
搞掂
夠晒啦 普通課金game根本6S仲頂得住
係果堆咩食雞先爭少少
Google search “iPhone slow” 邊個版本最多
iPhone X用家睇路

得1369mah
姐係多得半粒電
等mophie算
iPad ge話,應該都係玩D類似龍珠嘅game
Iphone airdrop過相去iPad
之後del iphone 啲相 ipad啲會唔會自己冇左?
本身冇開同步相簿個功能
有無keyboard推介
轉左用xr 之後成日轉中英文出左去桌面果到
kaiboard?
無 icloud photo 就獨立存在
姐係我del iphone啲相 iPad都唔會自己消失?
想問無買apple music係咪唔洗買home pod
係 除非你兩部機都有開icloud photo library
部X用左1年兩個月,冇端端用幾分鐘就自己熄機,今日去Apple check啦,話我部X壞底板,整要$4000幾 ,屌佢老味我冇入水,冇跌過,明明就係佢地QC問題,係都話唔知我點用,屌你老味我舊電用左年幾都仲有95%呀!我真係唔知點用法可以用到底板壞囉 後尾見埋經理啦,個經理話部機外觀冇問題,喺佢地嗰度可以正常操作,可以Trade in XR,咁逼住都要㗎啦,本身部X256GB補左$27xx換部128GB,蝕晒大本啦
唔該曬兩位巴打解答
你係咪成日差住電打機?

平時個mon又較到好光 搞到部機長期好熱?

未聽過其他X user有燒底板問題
燒底板但正常操作?
我見過以前舊機壞底板嘅friend都係成日跌/入咗水
成千蚊買1369 mah
我屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞