[月經] iOS集中討論區 (80) Tim仔自作孽, HomePod 1月18香港

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
靚過晒,尤其係base, 靚過Bose 嗰啲藍芽
係咪無apps 可以用720 download YouTube d 片
見幾隻得360 左右
$120usd
icloud 大法好
喺電視睇片要Apple TV

Apple TV連HomePod播YouTube/Netflix/iTunes movie,聲音係完全零delay
係,本身用緊harman kardon 既喇叭
覺得好過好多
利申 木耳
我而家就係諗住用兩隻立體聲睇4k睇下會點
唔可以siri 播歌已經打一大折la
都係嘅,有Apple Music 梗係仲好啦,不過我Siri 玩smart home已經夠正,歌我本身因爲用緊kkbox同Spotify,airplay 都係咁聽,都正嘅
我就係Apple TV 4K+兩隻HomePod stereo,播iTunes 4K片,完全掂好正
好想買多隻
屌多隻黑色要23號
想知大家個2.8.2 (定.4)仲work唔work
我發現呢幾日大部分app都有廣告
唔知係自己部機問題定已經唔再work
去其他大鋪買
2.8.2 無事,間唔中漏一兩個
轉左用weblock好耐
Homepod 支唔支援appletv2?
其實門市有冇得買iCloud?定係一定要上網買
Icould點解要去門市買.....
你想佢比件實物你
基本上係 除非用iPad macbook
佢當iTunes卡咁掛
background play就知
即係用唔到黎當macbook ge speakers 去播歌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞