|Switch/3DS機主討論(109)| 孖寶兄弟U | Tales of 宵星傳奇 | No More Heroes

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
牧場物語maker,自己砌條村,整動物同寫故事
有冇人同我一樣憎咗今代冇鎖區,搞到周街都係行版GAME
好難搵日版,就算有都加咗價

自私諗法
為左個封面?

利申:識睇日文
為左個封面憎冇鎖區,本來倒置
咁唔鐘意行版咪自己印過個封面或者幫襯日森囉
自己上網搵返日版封面印出黎咪得囉
唔撚係識唔識日文既問題囉
鎖左區姐係美版日版同行版會連唔到線
同連線冇關
鎖區係指行版機玩唔到日版美版遊戲
咁就更加ON9啦樓上條友為左日版驚買水貨
應該真係冇,
鎖區煩好多
有冇人同我一樣憎咗今代冇鎖區,搞到周街都係行版GAME
好難搵日版,就算有都加咗價

自私諗法
為左個封面?

利申:識睇日文
為左個封面憎冇鎖區,本末倒置
咁唔鐘意行版咪自己印過個封面或者幫襯日森囉

打錯字
我自己都好鍾意礦石鎮
但係3DS隻つながり新天地真係無得輸,集合20週年所有好玩要素
係差在無酒吧
PSP年代Sony比外國班Game 舖嘈過
話驚DL版平過實體會影響生意,話要罷賣PSP
所以Sony先出果d充值卡比班人有野賣吓同埋應承左DL同實體定價一樣
老任係Wii同NDSi先開始有E-Shop前身既網絡商店試水,見PSP爭d搞DL版出事,所以都照跟隨
啱啱出隻孖寶u日本封面日文字都係港任發行

後面有貼紙寫住

港任都知你d港仔鍾情日版 比兩個選擇
岩岩先入手switch
又要日版,又要厭貴
不如買港台版

我買日版 game 就唔太理價錢
貴嗰幾十就唔買的話
我覺得你都唔係太渴求

game shop 都知有人求日版
所以一直都有日版返貨
為封面要求鎖區又真係過分咗
唔同語言分開賣先係最煩,好似隔離ps4想買日文真係要快手,中文版一出就會消失晒
老任依方面做得好好一卡包晒中英日
老任既game是咪唔驚無貨
而家想9沖去買隻mario
明明太忙隻smash玩左廿個鐘都無
Newegg: US eShop giftcard $50 送 $10
https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832074004

不過唔知香港買唔買到
玩緊文明6真係唔洗玩其他game

用哂成個聖誕假期去同核平天王甘地互相拉鋸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞