|Switch/3DS機主討論(109)| 孖寶兄弟U | Tales of 宵星傳奇 | No More Heroes

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
爭住食炒飯

頂多年尾商戰前/出年年頭
其實隻game玩法係點? 睇gameplay 似橫向?
要另外買,佢遲啲仲有幾個出
tov全3D喎 邊有橫向
建議叫PKM填色比賽頭3甲加入GF,
尤其係冠軍個位,光源係CG級,
未來PKM美術方面會有大幅度提升
E shop 買game係咪最貴
唔用free run得一個軸嗰時咪似橫向
而家仲有無人有玩mk8
升分升得有阻力,好似好易比人用道具combo玩死
第一方係
其他未必
有時有sale平好撚多
上次lego 果堆平過實體
Thx 留意下先,今日做左機主
有隻pkm玩下

一上到11000以上個分就另一種計法
要做到穩頭4先加到個分上去
除非搵到間房全部過萬, 不過過萬分房仲難打

三個圈基本上九成時間用黎防守
頭兩個圈唔好咁急爭第一, (除非全場對手都係慢)
一開波儲夠10個銀先好郁手

要有個習慣打人之前確保有第二個防守item先好出手
你打停前面但守唔住後面, 盞益左後面

避綠龜, 回力鏢就隨緣啦
呢D要佢未放item已經開始避開
炸彈冇得防, 除非放果條友on9

大約係咁, 仲有好多對策野, 想知再講
我連6~7千分既人都覺得難打唔好講果D人
而家都係鍾意做中段班草道具第3個圈爆上去,好多時第一名條友拉開9杖遠
D人又無藍龜停唔到,都係技術問題多
巴打用開咩車,我用開yoshi+蟲蟲車+紅細tie
呢d預言,由推出鳩 up 到今日架啦
實中架喎
跑圈跑到 wr-6 秒就夠上萬分
Rosalina + 貓車 + 細碌 + 金翼, 就黎四萬分
儲道具戰術你要確定冇人斷線先好用
( 望下地圖睇下邊條友特別後 )
有人斷線 = CPU駕駛, 第二圈起一定有閃電

呢個戰術基本條件係10coin
第二圈中後期用無敵星+三菇撞孖箱洗多個item
item出乜係計第一同你既距離
用無敵星+三菇撞孖箱係大機率出多次星俾你
好彩D既就子彈 / 閃電, 大量既無敵時間夠你直剷上第一
無敵狀態有人用閃電就最爽
想問下大家 有無邊到可以維修部遊戲機
搬屋搵返部屋企人送嘅生日禮物NDSL 但轉軸壞左
唔捨得扔想整好
轉軸好難壞喎
通常都係轉軸個外殼爛左所以支撐唔到
褔仁地下係有維修
大家玩實體定download 版
我仲玩緊戰武4
我買數位版
早知TOV 350個時就好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞