|Switch/3DS機主討論(109)| 孖寶兄弟U | Tales of 宵星傳奇 | No More Heroes

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

香港打手嚴重
盲粉多姐
你就盲
人地睇高清
只有任豚先係盲,玩格仔 game
OK
咁細隻都實體?
真係收購都唔係壞事 起碼機能跳幾個跳

但係Apple定價on9
FF下好
咁佢之前有講過會出實體,咁有咩問題
咪玩啦佢IPHONE都越出越鳩
痴埋一齊咪仲衰多幾錢
みなさん!
『ゼノブレイド2』と『黄金の国イーラ』のビジュアル資料をおさめた書籍「ゼノブレイド2 オフィシャルアートワークス アルスト・レコード」が、2月2日に発売されますも!
大ジュージツの内容については、コチラをご覧くださいも!
https://www.famitsu.com/news/201901/15170424.html
apple 收購之後硬件除左個moon 都唔會變
之後個UI瘋狂改
之後賣6k 一部叫入門
正常12k
年年出新機,但部部都差唔多樣
對應Labo釣魚kit
labo 得釣魚同琴會繼續玩
機能?乜apple d硬件好勁咩
佢地又識開遊戲開發環境咩
利伸 i5kmac ipadpro iphone
十年前有單新聞話當年apple想研發一部家用主機打入遊戲平台 當年仲比班索粉屌apple係乜撚野垃圾公司
UK:

NSMBUDX 首週 = +56% NSMBU 首週
T宵A星L傳E奇S 49% Switch 43% PS4 8% Xbox

https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-01-14-uk-charts-new-super-mario-bros-u-deluxe-takes-no-1-in-quiet-week
apple 淨係有嗰班 marketing 撚樣都已經勁到笑啦,要睇硬件軟件㗎咩,出啲狗屎都實有人買

Apple 黑歷史之一,1996年定價600美金
總銷量 42000
當年SJ離開左apple apple又未至於而家家傳戶曉
當時家用遊戲機開始大眾化,出呢個價錢真係抵撚死
而家佢靠人課金賺錢好過出多條linme整家機啦(燈)
手提玩mario要㩒實個跑制
係咪joy con 本身個設計衰?打三四關就㩒到手抽筋
焗住要連mon用pro制玩

明明3ds嗰陣都唔會咁
有乜 game?

打拳其實好唔好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞