|Switch/3DS機主討論(109)| 孖寶兄弟U | Tales of 宵星傳奇 | No More Heroes

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
等下隻animal crossing
個dock 我淘寶買算,原裝大舊左d,用個細hubs算了
驚唔驚變到咁老
我就唔敢用副廠dock
叉電既野係淘寶買會有心理障礙
但個dock又敢淘寶
個dock都會幫部機充電架喎
有機率死機,無得救無得保
你岩,成set買又5舊水,比佢榨乾榨淨
其實唔難
你只需要有高超既畫畫天份同唔過十二歲就可以輕鬆得到一部switch
洗咩買配件
我仲未爆 btw抵玩
等緊佢出實體先玩
5X蚊 玩到6-70個鐘好撚抵玩
一玩就玩到停唔到
係香港人普偏垃圾
hollow knight 國際名氣好高
香港大部分人玩慣大作點會掂indie game
我買貴左,買左成舊水
但見住佢keep住有update,有dlc都覺得好值
實體cancel左好耐啦
Why
求下老任你比佢玩住新果隻先啦
老人家無哂寄托好大穫
係喎屌,已經2019年

時間過得好快,我仲未有決心去爆隻薩爾達
玩完隻zelda 好空虛
如果鐘意玩劇情動作game
Xenoblade 2 岩唔岩玩
Octpathtraveller 正唔正
octopath唔係動作
xb2好睇對唔對到電波, 有人(例如我)玩咗二百幾個鍾, 有人連序都頂唔完
簡單screen: 鍾唔鍾意日系rpg? 鍾唔鍾意日系動漫畫風? 鍾唔鍾意慢熱game?
三個都no我諗你唔洗試
Q: 點連5Ghz WiFi?
A: Set 個WiFi Channel去36-64 or 100-140之間

Q: 點連啲要打ac pw 登入嘅WIFI?
A: 唔支援

想請問下如果我屋企係5GHz但有ac pw
咁我係咪要轉做唔洗pw先connect到網絡?
因為之前玩3ds都可以connect到有ac pw嘅wifi

利申:想買機
ac pw係講緊大學wifi嗰類

總之只要你揀啱channel就連到
印度game邊係game黎架
呢d真係連望一眼都浪費我地大索尼既子民既時間呀
好耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞