|Switch/3DS機主討論(109)| 孖寶兄弟U | Tales of 宵星傳奇 | No More Heroes

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
= 鄭多燕 switch version
隻game入面仲未抽到佢
當做運動 唔當係game
所以唔可以話係好玩
當年玩過wii版覺得音效ok 但ns 未試過玩體感
just dance同哩隻運動量都一流
個人嚟講兩隻都好滿意,每日都開嚟郁動下

fitness boxing有少少似音game跟住個節奏打都幾有趣
好 決定一試
想問just dance會唔會成日cap唔到d movement?
有少少想買2018,驚成日miss無癮
唔會 只係隻右手郁都得
計個joy-con movement, 不過拎perfect同yeah就要個拍子超準,唔係咁易
good同ok你郁一郁個joy-con都當你,所以唔會成日miss
小朋友玩都玩得好開心 4星都唔難拎
5星就好難
菊巴唔叫春,去釣魚

iPhone係鳩 粒U冇縮過水喎 A12 A12X gpu勁到on9
就係乜都唔識
得粒u勁
indie game多數eshop版平 又唔洗換碟
你睇overcooked隻碟貴eshop一舊兩舊
當然 有錢/儲碟咁就當我冇講過
垃圾機矛驚挽
我就係儲實體
睇完唔覺有咩新鮮大膽???
而家係四圍都有貨?大約做緊幾錢?想買隻中文版
fzero feel
三百四十幾好似,我玩咗兩個禮拜倒
啲動作要去youtube搵返啲boxing片睇返會做得好啲
同埋玩到有迴避動作有時會detect唔到,要刻意咁去chock個joycon先得
高智能方程式咁
個畫面出到咁靚
有預感dead by daynight會出埋switch版
TOV畫面好似有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞