|Switch/3DS機主討論(109)| 孖寶兄弟U | Tales of 宵星傳奇 | No More Heroes

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
xenoblade 2
停下玩下磨左成年都未玩爆

搞到後期買d game停滯哂

封塵無緣
唔指無bb2

連bb同demon’s soul都唔存在了
無得咁做
save save起內置storage
我都係,最主要手提mode玩唔落去
唔係既話返工搭車玩都爆到啦
垃圾技術
有冇人都期待緊牧場物語
諗緊今晚十點係咪又有announcement

MMV吊完人癮之後又潛水
Fire Emblem Three Houses 4/19
Animal Crossing 6/21
堅?
又邊個
Me FF
屌你

不過應該唔會四月啦
幾隻FF加龍族
今年2月仲屎過上年
譽為最後一隻正統FF
原來家陣d細路咁高藝術天分
https://lih.kg/977371
任天堂(香港)有限公司

【今個新年男女老幼齊齊過關🏃‍♂】SUPER!👐

無論你係舊玩家定新手上路,✨全新登場嘅《New 超級瑪利歐兄弟U 豪華版🍄》都啱晒大家一齊Fun!新加入角色「偷天兔」同「奇諾比珂」,可以運用特殊能力輕鬆破關,互相Carry!仲支援埋分享Joy-Con™,最多4人同闖合共164個遊戲關卡都冇問題,快啲準備過年同親戚朋友一齊冒險啦👣!

🐰「偷天兔」︰掂到敵人都唔會受傷,一口氣沖向終點!
👸「奇諾比珂」︰拎到「超級王冠」即變身成「奇諾比姬公主」,就算跌落窿都會自動彈返原地!

-----------

6.8 too many emojis
其實都好難搞 3ds個三作都做得好好 要再突破吸新玩家好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞