|Switch/3DS機主討論(109)| 孖寶兄弟U | Tales of 宵星傳奇 | No More Heroes

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
咦平時有引戰post實成班任系手足入去撐場,
然後返黎呢度又話索尼打手又開工又話索狗好撚煩又盛,
依家果位任系手足引戰又好撚地地既?
點解既點解既?
索狗殺到入黎任豚post
Q: Ok but whe(n) will (Wargroove) be launched 😂

⚔️ Wargroove @WargrooveGame
A: VERY soon. More details even SOONER! (soon)

96年600usd
有冇同mario party 比較
郁一下來回有時當兩下
人地班長黎架
任豚做咩都要過問
Diablo 3 中文已出
貴族黎架
當年有部sega mega drive
600usd 夠買十隻game 連主機
mario party玩得一陣
係咪講緊入面堆節奏遊戲?嗰堆game我覺得個判定都幾準
just dance都好似冇哩個問題,有啲動作,例如:重覆攤下雙手再收番
我玩嘅時候就係判定一係全perfect,一係全ok/good
個拍子差少少已經令你成part個分差好遠
所以我就咁睇just dance應該冇郁一郁就當兩下哩個問題,因為上面講哩個動作郁隻手都郁得快,佢都係一下一下咁判定到你每下動作都係同一個分
任豚要守規矩,就算小圈子post都唔可以串鳩人同釣魚,亦唔可以出去開釣魚post
如果唔係班長會嬲嬲豬履行佢個名
自動更新?
通常就係,冇就手動檢查
做咩唔quote我啫? 咁我對號入座先
你啱既咁又真係唔需要規矩,鍾意既係機主post傾埋賭波賭馬都得添,或者入街霸post傾拳王又得,
你覺得咁樣係好合理既咪得囉
我應該無講過話唔俾係任post無端白事恥笑下sony同唔俾釣魚,唔知你點理解出黎,
我咪覺得奇怪平時你地會睇唔過眼啲假膠扮sony死忠黎開引戰post, 次次都拉晒隊入去搞旺個場,
點知原來你地都會開引戰post
咁我好奇嘛咪問下囉,
我又say多次sorry先
原來假膠引戰就sony請打手又開工,
自己友引戰就好地地講下笑搞下氣氛之嘛

同埋上面話索狗應該係指我啦,入埋座先,
任系眼中既索狗應該係無錢買switch, 周圍咬人,
如果我都叫索狗既咁我都算稀少種囉
班長又嬲嬲豬
使唔使送本擇名簿比你擇底晒響小圈子post離題/出公海釣魚/唔食自己友魚餌既任豚
咁就有d性趣玩下了
答左你先,唔洗呀九唔搭八
咁算係默認晒我果堆問題?
diablo 日版幾錢
同埋想問多次記憶卡咩model抵玩
比D更新塞爆哂
今次真係要買
基本上唔會買dl版
64/128都可能夠
得啦得啦,任豚唔岩嘛,擇完名記得同老師投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞