|Switch/3DS機主討論(109)| 孖寶兄弟U | Tales of 宵星傳奇 | No More Heroes

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔該
後日夜晚十點有direct
由20年前FF7喺PS1出開始傳到依家
老任收皮同支爆一樣可能只係都市傳說
老實講PS4有FF,DQ,MH,MGS,BH,KH,結果銷售都俾Switch追到,證明第三方實力已經太不如前,無論創意與技術力亦是
any more uncle
啱啱做左新機主想問下
如果我部機已有一個美帳和日帳的acc
咁我係美帳到買NSO
日帳會唔會用到美帳個NSO?
睇完巴哈覺得好複雜
要過關好易, 挑戰關/收集 難同多, 同系列傳統一樣易學難精, 睇你目標係想點打法
Octopath似舊FF+舊SaGa混合
評價:攞大金幣打到屌撚晒
攞唔難,你見得到應該都大約知點攞,問題係你見唔到個d
octopath 係會有返 sfc square 嘅感覺
鐘意 SQUARE 基本上必玩
Rocket League now features full cross-platform play between PS4, Xbox One, Switch, and PC
三方一年只有幾隻3a大作係值得玩,其他玩都浪費時間,宜家已買小左好多game,玩下獨立作品重好玩,又唔太長,等特價又平,好玩過好多大廠game。
條友唔識㗎喎
老任D現金流多到
NswP4雙修,所以咩game都玩到,只不過香港game媒鐘意則埋一邊報,反而依家残體字game媒仲中肯
證明財經版好多9upper
「D×2 真・女神転生 リベレーション」×「ベヨネッタ」コラボが決定。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞