有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
好似係因為日本人對暴牙好大迴響,但因節目效果要剪到咁樣,所以Becky出黎幫手澄清返,都係剪接效果
日本情侶戒指帶右手,結婚先左手
岩岩睇完新一集,摩亞同醫生係婚禮度拖手都幾爆下。同埋知道左摩亞既過去都明白佢當初點解一腳踏十船,但唔知醫生會點諗,有返啲動力追下一集

另外暴牙其實都識道歉,但點都要私底下小人先做到,係全部人面前放唔低自己。不過最搞笑有一刻以為個導演都變埋男成員

再另外,湯姆竟然會主動叫暴牙
今集繼續幫佢洗白
真係要,其實暴牙同第一季啲人仲係好fd,可能真係剪接個陣太想要效果,所以搞到好似佢好衰咁(雖然咁剪法我覺得反而氣氛變得太沉重,更唔好睇)

個幾集日本人係戀愛巴士ig屌到飛起,點都要幫暴牙洗返白,你知日本幾多痴線佬
都係嗰句 俾制作組咁cut法loop法正常都反感啦
睇完今集 有啲覺得越黎越假
之前先講到TOM好似對佢咁大陰影 今集竟然主動叫佢
覺得醫生好識play
諗通左,只要佢發神經個陣唔理佢就得
比我就怕左佢啦 都唔知幾時會挑起佢條筋 明明佢都無飲酒都癲左
點知佢巴士又同佢一齊坐 又主動叫佢
TH 多人睇,但係無討論post
https://lihkg.com/thread/591350/
不嬲都有喎 點會無
咦?! 可能成日睇過左
第二季變撚曬質啦屌
成班人好似上黎博出名+旅行咁, 完全唔同上季有時會約單獨出黎吹水果D
TOM 今季同上季個人格設定變撚左第個人咁, 集集扮ON9仔喊, 喊得又假又誇張
個爆牙婆爆SEED 個位又係唔MAKE SENSE 邊有人會無啦啦食食下飯嘈到咁, 唔理有無同劇組夾好, 條癲婆肯定有心想搞D 野出黎MAKE NOISE 好撚討厭
睇到第9 集完全睇唔到有咩SWEET D 既MOMENT 剩係喊同嘈交
棄撚左
用左3日追到live左

救命,愈來愈憎小暴牙,係女人都怕左佢
人品極差 又唔靚
要比的話
我覺得第一季同夏威夷TH一樣咁好睇
呢套感覺上啲人有血有肉啲
但講樣一定唔及TH
雙層公寓成個節奏都好慢,唔覺得D人係黎搵另外一半囉
我睇都會男女個季,睇左半集就已經無睇
可能睇左戀愛巴士先,覺得成件事係生動D所以好睇D
我仲以為摩亞真係俾人老強過
夏威夷啲女同仔都唔錯
都會男女我好鐘意美咲

戀愛巴士失敗咗要敗走
你會替佢肉緊埋一份
想啲人成功
成件事有血有肉好多
知道佢要鼓起勇氣走呢一步去表達自己心意
好想阿勇成功
原來係俾人打
阿勇真係唔靚仔
但性格好岩做老公
我都覺個節奏好慢 同埋氣氛好似有啲奇怪
戀愛巴士順暢好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞