有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
唉,原來裕ちゃん同アスカ分左手
佢根本就係發酒癲 同個髮型師搞緊歡迎會,佢就捉人出黎屌
我都忍唔住喊咗
仲以為得我咁誇張

好可惜
不過返到日本要LongD又係好難維繫
有睇,最新幾集好正
佢地好似唔係long d,asuca分手仲有係ig出文,比日本人屌佢搵成左名就飛左阿裕

long d應該係shy boy,女既去左加拿大進修
第一季shy boy個氣氛暫時鋪排得好過第二季,由愛上,諗埋一面成魔 到最後勇敢面對表白,真係睇住佢長大

第二季暫時唔係話緬甸唔好,但感情戲太著重女方,男方接受個度係好開心,但有啲突然
緬甸好似東尼大木
唔知點解覺得緬甸係playboy feel
可能因為冇乜係佢角度訪問過
一開頭都唔覺佢會接受...
本身話佢係backpacker,都應該好仔黎既。

其他幾個去旅行都油頭粉面就不了 由其個醫生,最playboy feel,其次飛髮佬
似坂口健太郎
健最似playboy

反而醫生似名校仔 大把女等住揀個隻
巴打好清楚
會唔會有緬甸同小郁ig 想follow下
我都覺得髮型師扮扮地野
今季啲男人好草食feel
都唔明緬甸會冇啦啦話鐘意
Moa原來去過香港
我都係靠我老婆睇佢地ig講比我知 (老婆識日文)

緬甸同小郁兩個都未開ig,我諗未完季都唔會開住

反而小暴牙ig仲未見有男友身影,睇黎今季都係
佢下下咁撚樣係仔都彈開啦 本身又唔係靚
希望shy boy可以keep到 見佢春日生日個陣都有po春日既相

btw 有冇春日ig
小爆牙係仔都避之則吉
發酒癲還發酒癲 但覺得佢講嘅錯唔哂 呢季啲仔真心廢
化妝照鏡真係有啲Over 啲女仲主動過啲仔
話人好發酒癲但當時又由得佢癲
個個馬後砲 全部為上鏡搞形象
今季啲人選差到 個個都冇脾氣笑笑口咁款 勇走左之前全部男嘅都冇睇頭
緬甸同郁又竟然pair到 r哂頭
搞到冇哂興趣追呢季 明明第一季個個都好睇
女新人好慘
但佢吹噓自己有仔溝又係柒咗啲

爆牙同磨牙 一個燥狂 一個蕩婦
睇完新果集之後勁想棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞