有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
本身都唔見佢似特別鍾意小郁 佢似鍾意摩亞多啲
根本就係playboy
都唔緊要,咪咁樣傷害個女仔,人地仲要第一次拍拖
諗返起阿勇咁努力真陰公

睇ptt 話Shyboy 同春日好似結咗婚
咁快
唉,呀勇好慘 仲睇埋落去祝福小郁
最新一集好ON9....又鬧交

小暴牙同摩亞好西女人
依家淨返班人好無吸引力...全部都唔知做乜...
有啲想放棄唔睇了
見到佢地咁開心我都好開心
兩隻牙都好柒煩
完全唔識體諒人 當自己公主咁
又唔知自己性格幾咁差
可唔可以快撚啲走
睇見佢就嬲
成日話要顧咁多野 又要理camman又要理工作人員
無辦法好好談戀愛 呢個都唔知乜弱智理由藉口黎
食屎啦 大家互相好好體諒唔得既
佢好似真係當左自己好有話題性就當自己大帝咁
又成日煽動其他人情緒

雖然有時覺得佢出發點係好 但係完全唔理其他人咁發洩自己情緒
本身可能有得傾既小事都比佢搞到無得挽救
上次咁打人 全世界人都比佢嚇走晒啦
除左佢自己好似上季咁 快手求其搵個人表白返歸之外我諗都幾難走

Shyboy今日生日
咪臭係
大佬雖然個節目係睇你拍拖姐
但佢當正自己大明星咁
講到得佢自己辛苦咁 完全冇顧及下工作人員嘅感受
就好似啲俾咗錢就以為自己可以為所欲為嘅西客咁
巴打啲料好新鮮滾熱辣
真係好煩同一條橋玩兩季
但以事論事如果唔係劇本 今集真係係個D自己衰多口喎仲要屈左小暴牙先 然後夜晚成班男嘅又圍爐係咁叻就唔好人發完癲先喺人背後講乜乜乜啦
其實shyboy個ig story每日係到寫日記定其他野?
有無人有翻譯?
班男係有啲廢 係講都唔好比佢聽到啦
但係有時正如TOM所講 係呢一刻小暴牙既情緒 你同佢講乜都無用
你同佢正面駁火 一定係鬧得更加勁
小爆牙好煩
明明上季雞胸裕搏佢咀都冇咁大鑊 所以我覺得係有啲劇本但又自由發揮
但今季搞到有一半時間都係睇佢發癲 就算佢冇講錯正常係人都嫌佢煩嫌佢悶啦
睇到上季最後又搵返佢 我都覺得有小小係搵佢做媒
佢發顛既時候如果班男有特別表現都話有得睇下 最慘全部人都廢
呢兩三集氣氛終於好返啲
又嘈過
小暴牙真係好乞人憎
勁唔想睇佢
留意返 今集Becky佢地有意無意咁話製作組都好鍾意小暴牙就知應該係想做節目效果先搞到咁
或者好似上面巴打咁講 如果啲男唔係咁廢啲互動好少少個觀感應該會好唔同

我諗應該係日記黎
琴日呢個睇落似話今日係二字頭嘅最後一日

利申:唔識日文
但係我寧願悶悶地睇佢地去旅行都唔想睇佢又發火
真係好鬼煩
可唔可以拿拿聲求鳩其全部示愛走人呀
7個都唔想睇
小暴牙同公廁bitch都煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞