有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
感覺醫生同tom感情更好有個片頭佢地錫錫
有冇人同我一樣一開始好唔中意喵亞
覺得好bitch
但之後知道佢中意ai之後就開始洗白
覺得如果佢係視小暴牙係對手,所以撚鳩佢都覺正路
而且ai走左之後佢即刻頹左好多,個妝hea化好多
AI 走咗其實佢唔想玩啦,當免費旅遊
其實𣈴亞後期覺得佢幾得意
我都覺咁的確冇仔比得上ai
純貴雖然都好男人 但不及ai咁細心可靠
如果佢有join第三季就好
想ai join 第三季
頂我都係
唔襯咩

我覺得小暴牙無乜腦,再夾埋小學雞字加搞笑純貴幾好喎

佢地個樣同栅牙都幾似,我覺得個樣黎講都幾襯喎

如果小暴牙同ai既話咪仲唔襯
係英仔自己on9,
小暴牙鐘意自己個時,又避開人
有ai進攻小暴牙都仲係度7下7下咁

成個過程都幾被動,好似要小暴牙踢佢一腳先識郁一郁
除左小暴牙病左無參與個時買下零食比小暴牙之外

相反純貴都會做下on9野搞下氣氛,氹下其他人開心
佢出奇地體貼溫柔 講起都掛住佢
明明一d都唔靚仔 但成日個腦唸住佢
唸起佢叫小暴牙換手拎飲品 然後拖手
仲有佢同小暴牙講個句:你哭的樣子也很可愛呢
好似睇緊日劇啊屌
講得好岩 其實由純貴叫佢呢個時候唔應該比小暴牙自己一個 個到開始已經
難怪會中意純貴 純貴知女人心
同埋英仔嘅所謂會企起小暴牙個邊
明明都係得把口講 但小暴牙都濕撚曬咁
小暴牙係連馬同牛都分唔出嘅mk妹
就算一齊到最後都會好快散 個人覺得
是但佢,第三季唔好再見到佢就得
因為小暴牙鐘意英仔個殻姐
兩個先岩岩識無耐就對英仔沉哂船咁
同第一季鐘意阿陽同阿裕一樣咁on9

今次識純貴,相處左一段時間先至鐘意佢
而且純貴都成個大細路咁,同小暴牙呢啲係個腦未發育既對象一齊都幾襯
因為兩個其實都係係同一個level

好鐘意睇佢地瘋狂放閃

除左shyboy個pair之外,其他都無乜放閃
唔知其他仲係咪一齊緊
小暴牙都有人要, 咩世界
咁講好賤 但好啱
其實俾邊條仔俾小暴牙都好嘥
開頭唔覺得佢靚仔但係越嚟越靚仔係咩事
可能就係因為小暴牙應承左佢會陪佢上山頂
小暴牙有畏高都克服到就感動到佢掛

小暴牙返返黎日本有打扮下都唔錯呀
可能個妝同衣著問題
見佢去旅行成日著住對師奶拖鞋

我都感覺佢厭左就會搵第二個
兩個字都唔識寫
但講真 講個殼純貴咪仲靚仔
仲要成個大細路咁搞氣氛同把聲好溫柔
星期四先岩岩上架,大部分人未睇,暴牙就已經出IG劇透,好多人留言屌鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞