有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
有同感, 成季個氣氛差到, 唯一開心係今集tom終於笑返
雙牙正仆街, 仲玩埋杯葛, 好劇本feel
春日好似真係無ig 第一季係搵唔到佢同wedding 男ig
同埋播緊戀愛巴士嘅時間所有ig 都會停更
上一季都係咁
冇左阿勇真係差哂

我仲諗住阿勇可以突破毒撚命運

上季最尾個社長都唔好睇啦, 悶到死
自信撚到最尾
悶就少少啦 但一到成個氣紛唔同左 又唔會似s2咁個個撞哂性格笑笑口扮冇脾氣咁好假喎 正等如今集ai都有睇頭(點知又係毒撚
用左幾日終於追到最新

SHY BOY世界級正呀 好感動
其次呀勇都成長左好多

摩亞成個港女格
又濫交一腳十幾船 又牆頭草 又同個小暴牙搞小圈子
其實邊到睇到佢地近況?
依家佢地仲拍緊定係已經返左日本?

求SHY BOY IG
https://instagram.com/h.shyboy?utm_source=ig_profile_share&igshid=1hr447g4zg9j3

搵搵下就好快搵到其他人

Btw 啊裕同飛鳥係散左定點
好少見佢兩個出post
打野戰
Wedding好正 唱歌個個都係度喊 唯一既存在感

我有佢ig啊 巴打係咪要
講開又講,個時S1雞胸哥識話返小暴牙個下好爽 呢季班仔 無撚用 個醫生話唔關佢事 個呀Tom畀人打到咁都淨係識喊,畀人指住黎屌都淨係頭dupdup
Moa好撚bitch
好記得個社長一到埗叫哂啲男member開會 話已經mark好目標,個個都話隨便即管出手,如果
個AI感覺係似黎開工多過參加節目,個個都分析下
個醫生初頭又話覺得摩亞個格衰,點知呢集聽完人唱歌咁快就起啖
好記得個社長一到埗叫哂啲男member開會 話已經mark好目標,個個都話隨便即管出手,
睇台灣BLOG有個話佢地已經宣佈分左手
如果比其他人知道AI背後咁樣分析佢地 又入晒電腦又淨
應該幾反感
第二季真心垃圾 不看也罷
如果我係參加者,見到小暴牙出手打人,即刻報警拉人啦,我屌你地老母,成班仔企撚哂喺到,咩都唔撚做,由得小郁係咁畀人話
當然個小郁都係垃撚圾嘅,咁樣畀人對待完,第二日仲同人笑笑口,仲話小暴牙咁做係為自己好 其實條女只係發酒癲咋戇鳩
最後連個節目組都係垃撚圾,講真發生呢啲暴力事件,就算唔報警,都應該踢條女走啦,留佢係到,等全部人都面阻阻咁;Tom有時係好撚廢,但佢起碼夠真,屌其他人老母,條女成日發酒癲,最後居然又同佢玩返埋 由呢個節目可以睇得出日本人係幾撚虛偽
根本製作組肯畀小暴牙返嚟就係一個極大嘅錯誤,以為咁樣可以make noise,增加收視率,但我想講,而家一見到小暴牙我就唔撚開胃,而家我每集都會開,但唔睇,純粹拉到最尾畀負評

相比之下,我覺得terrace house好睇好多(雖然夏威夷篇就比較悶啲)
因為terrace house係比較寫實啲,貼近日本人正常嘅生活
講真,戀愛巴士個模式係一班人困喺架車到,朝見口晚見面咁,幾乎可以話係軟禁,唔畀用手機,同平常嘅生活徹底脫節
所以我一啲都唔懷疑,好多人就算喺個節目到match到,返到去都係無疾而終,因為喺節目到大家相處見到嘅只係去旅行果一面,而當返到去,過返正常嘅日子,自然另作別論
咁當然,愛情呢家嘢本來就分手多過白頭偕老嘅
第一季啲人前後明顯有改變(節目叫成長好似係) 或者總有啲野估佢唔到
但第二季啲人真係好假 幾個都為旅行食女黎而唔係節目講嘅真愛 緬甸醫生飛髮佬so far都好反感 郁我真係寧願佢同勇走都好過同緬甸
睇完飛鳥同阿裕就頂唔順棄左
緬甸好似畀人見到初詣同左第二條女去
果然係借個節目上位而唔係真係中意小郁
好狗
郁好慘 初戀就遇著人渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞