有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
我無follow緬甸
因為對佢無興趣

我係直接禁入去follower去search的
哦 不過就算有互follow都唔代表d咩
有無人知佢地係咪真係散左
好撚8卦
佢地有無分手我已經無興趣知

唯一關心既係shyboy同春日
我都係
咪好好地咁
得佢地同小暴牙嗰pair會不停放閃
幾時去非州啦
兩季加埋有四條仔鍾意小暴牙
有冇可能呀
小芽 同 婚企男 見到佢地ig有合照
婚企男同小芽 應該好仔好女黎
不過內在肯定係毒撚 婚企男除左唱歌果段,真係完全無對白無鏡頭
唔記得小芽咩樣
小芽雖然落妝好大落差
但係覺得佢應該性格好好
一開波最靚女果個
F奶果個
睇到最後真係屌左一聲
由頭煩到尾
落左妝 個落差都唔算太大啦,係個面色白 蒼白d
我記得好殘又好似飛鳥咁黑
但佢真係好女仔黎 比我一定應承同佢返去
我岩岩睇到小郁出場 好正
其實都幾似d腹黑女
同埋真係做足哂門面野既人黎
屌,睇左第二季第一集,比小暴牙嚇撚死
咁厚面皮又重新試鏡
小郁都幾討好
係咩 我覺得佢似真怕羞斯文
岩岩追到 阿勇表白失敗
如果佢生靚仔d肯定得米
終於睇哂S1-S2
第一季真心感動,猶其係shyboy知自己錯再表白,同埋丫裕個人醒左咁表白飛鳥

第二季,比小暴牙入番黎真係錯誤,佢明明就有情緒病,人地做野唔合佢野就屌尻人,一哭二罵三上吊 透唔撚到氣咁,加上為人花心,見人靚仔又話心動,人地關心下佢又心動,男就話花痴姐,佢就草痴 又出手打人

最後Tom 專心做蛋糕真係好型,佢真係輸經驗,我諗送書/蛋糕表演好小小可能有唔同結局,去到最後 真係feel到佢成長左,平時byebye一個人 都喊到九彩,今次比人當面reject同byebye全部人都強忍,真係最後大爆發成長 。

另外好佩服佢出口駁 個哨牙婆咀,之後八婆出手打小郁又係佢出手 擋住 ,雖然係大喊十,但都好過身邊果幾個懦夫(醫生,緬甸)

由一開始覺得佢廢,到最尾個表演真係好大反差

tom, 我真係真心祝福你搵到個同你相愛既女朋友
巴打你煲得咁快
琴日先話睇到小郁出場
呢度係味都係飛主持對話黎睇
我認同
其實Tom 一啲都唔廢, 起碼佢係應該出口出手既時候有挺身而出
反而咩醫生緬甸個啲先廢,佢地只係想置身事外,食花生,唔想破壞自己形象
暴牙發酒癲個陣如果啲男人出口屌鳩佢,我敢話無人會怪佢地多口, 而係該做既事
之後呀Tom 其實真係成熟左好多表白失敗唔係佢問題,只係我覺得櫻子應該係想揾個事業有成既男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞