有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
摩亞勁似有怪癖既女角
正常一定係揀新女
但新女係高手黎 好識玩
睇嘢好透 知道點控制一個男人
小暴牙真係輸哂
新女扮晒蠢又扮無辜 班傻仔鬼分到咩 一定受落佢
無左摩亞同小暴牙搞小圈子 3條女尷尷尬尬咁 遲d實出事
小暴牙唔自己爭取 又唔同英仔解釋
鍾意人又唔主動 等個天跌落黎
怪得邊個
相由心生
我覺得條新女係純粹好享受同小暴牙爭既感覺
正正常常,睇咁多對,都無乜邊個會識左一日半日就做到咁主動share同一個包
呢d女太心計太做作,雖然班仔就真係受呢套
但都覺得小暴牙幾慘(雖然我都唔睇好小暴牙同英仔嫁啦)
之前d女人都相處算融洽
而家加左條八婆落黎大把花生食
好似從未試過3條女互相無計傾
我係英仔返屋企睇返電視真係嘔出黎
兩條女都痴根 扮晒野
笑撚左
改下個臭格先啦小暴牙 根本抵死 但好期待嚟緊世界大戰
今日先追晒,小暴牙自己攞來,先唔好講佢自己都有錯先,自己發幾次癲搞到無人想同佢做fd是常識吧,都唔自省一吓
咪臭係, 佢早兩集先同摩牙杯葛櫻子, 仆佢個街, 好想新女玩到佢謝, 玩到佢退出
咪係,話人地造作(雖然我同意係有少少)不過都好過你發酒癲啦,重要永遠只有自己岩,個個都得罪佢咁。好彩摩阿走得快,如果唔係遲早比佢感染到變埋臭四(雖然我覺得摩阿都唔係好嘢,希望佢真係反省咗,好好對醫生啦)。
其實根本就唔應該比佢再來,而家好啦,臭撚晒,無人會mark佢鐘,到最尾一集都賣唔出,格車永遠係4男爭2女
佢不如轉做導播啦,又可以跟車去玩,又唔阻住人溝仔溝女
佢做導播仲衰
晚晚省到班友一面屁 佢眼中個個都咁廢
第一集仲條條仔都話覺得小暴牙好
集集都比人鞭屍
tom係咁比人鞭

摩亞依家有得玩返ig 好似都無講佢同醫生既野?
有無人有醫生ig睇下?
跟到咁貼?呢啲九成返到去就分手啦,兩個都無乜交流嘅,只係發情期到咗,先一齊返日本啫
節目播緊唔比po姐
定戲份過左就冇規定
本身佢好似10月 s2開播就停左update
之後上星期走左之後就又開始update instagram
睇左預告
小暴牙完全敗走
期待更新
日本嗰邊好多人話moa同醫生係做戲駁宣傳
而家佢地可以用ig, 有提個節目,但冇提對方,所以唔知有冇散。
moa仲繼續唱歌跳舞出live
醫生有咩好宣傳?佢ig係咩?
摩亞ig好似普通人 同無上過節目無事發生一樣
摩亞同醫生合照好似無提過? 之前次次都影貼係巴士

睇完今集 我覺得成架車班人都痴晒線
新女造作都痴根 計算好晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞