有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
另外唔知有冇人發現,喺第二十集shyboy同春日喺巴士上邊默默無語各自流淚,同埋第21集shybo向春日表白嘅時候都用上左主題曲做配樂。前者係用鋼琴,後者好似係用咗電子琴?。
真係覺得好正,同一首歌可以有咁唔同嘅體驗,唔知大家知唔知網上邊有無出處可以聽到呢兩首配樂嘅完整版呢?
加油呀Tom!!!!!!!
Shyboy春日好sweet
呢個真
初時最靚仔阿貴走左換入shyboy ,差勁遠
仲心諗條友咁鳩點可能match到
春日對佢有好感後都仲猶豫過揀shyboy定Tom
偏偏春日鎖定後佢自己又走火入魔
到最後靠自己做返個真男人
勵志毒撚溝女神
條storyline真係連續劇都寫唔出
好感動見到佢地依家仲係好sweet

岩岩追完雙層 巴士追S1定S2?
S1
S2可以唔駛睇
S2要睇埋19集最後同20集春日同shyboy 既片段
好sweet
戀愛巴士應該SET 個 參加限期
有乜可能一直搵唔到戀愛對象就變左免費窮遊

好似一開波個公務員知自己有限假期
主動出擊追女仔, 佢一走左之後變左男性好被動, 追女仔步驟都SHIP 左, 直接表白
純貴好得意
爆牙死開啦 仲話導播樣衰 又唔睇自己個樣...
純貴同班細路玩加唔少分
佢玩得夠放令成套野歡樂咗好多
相反其他人好拘謹

TOM好努力好生性 希望佢今季成功啦!
shyboy 個眼神 由散漫變到有精神
完全睇得出佢靈魂有成長
終於追到最新一集,見到shy boy同春日咁sweet真係好感動,希望下集廢tom都可以成功
真係好sweet
真係好想知多d春日既近況
可惜無佢既社交媒體
睇完第一集 shy boy真係好正。
第一集就有shyboy?
第一輯
我迷上左shyboy春日
預咗Tom會收皮,櫻子嗌落車時我重諗唔係後悔下話... 乜而家可以話走就走咩?
八婆小暴牙快啲死啦,快啲表白返日本啦
係咪第二季都會就黎完?
應該係,唔知拖乜死都唔完,我諗等小暴牙自己收皮就會完。
大家覺唔覺首主題曲愈聽愈好聽 同埋好洗腦

點解香港拍唔到一套類似既野, 應該成本唔算好高 又會幾受歡迎同埋有時都幾有教育意義
係呀我都好鍾意首主題曲
另外唔知有冇人發現,喺第一季二十集shyboy同春日喺巴士上邊默默無語各自流淚,同埋第21集shybo向春日表白嘅時候都用上左主題曲做配樂。前者係用鋼琴,後者好似係用咗管弦樂?
真係覺得好正,同一首歌可以有咁唔同嘅體驗,唔知大家知唔知網上邊有無出處可以聽到呢兩首配樂嘅完整版呢?
屌佢老味, 成季唔知睇左啲咩, 仆街改名做暴牙巴士啦, tom收完皮又講返暴牙, 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞