有冇人有睇Netflix套戀愛巴士?

662 回覆
44 Like 1 Dislike
shyboy同春日真係傳奇嚟可惜最後都係散
我明佢地點解會散shyboy 第一次拍拖就要面對Long D情況其實好難處理嘅,好易自己唸咪一邊轉牛角尖,而且shyboy 本身鏡頭前都有前科,小小野都可以嬲咁耐,一但嬲左仲要long D其實好難補救,一但冷戰就比人乘虛而入了
想知joykun同husky 返到日本仲有冇一齊
好鍾意呢對,但佢地ig又冇新合照
我覺得今季冇第一季咁好睇喎
可能因為非洲行程太地獄又冇咩好嘢食
搞到佢哋好似冇咩時間拍拖咁
第一季係俾爆牙搞禍咗
我覺得第二季旅行辛苦啲患難見真情一啲
第一季除左同爆牙有關嘅線,
其他都好睇
第二季係有喵亞加入後勊住爆牙
啲感情線先有啲進展
一日睇哂第三季
係咪又要等成年先有得睇
見佢哋ig互相有like,關係應該唔太差掛?始終husky住關西,joykun住東京。反而小針同susu哩對好sweet,可能已經一齊住
其實我覺得呀英同Husky會夾啲
不過忍者臨尾覺醒又係熱血嘅
我有見過husky同joykun live, 希望係咁
小針同susu應該同居緊啦,成日見佢地著住睡衣嘅story/post
初初都覺佢地襯啲,但忍者最後個鞦韆真係冇得輸
Yes呀,阿英同husky性格差唔多,講野太直率唔收,就算喺咪一齊好快都嘈交到分手。
忍者個鞦韆真係見過嘅告白最有心意,好難唔心動
今季頭三個女仔都好好
係中途加入兩個冇乜火花
燒賣好可惜
佢而家外表加上天然膠咁cute
返到日本應該溝到女
唔知佢下季仲玩唔玩
推返上黎 睇完第三季之後呢幾日煲返頭兩季
淨係想問爆牙狗死撚得未
第二季變左佢係主角咁
冇左佢既話起碼多返四五集講其他人
臨尾Junki同Mya都好撚少鏡頭

btw第三季真係好屈機
有笑有淚 真係屌打第二季
第二季基本上可以skin,會睇到眼火爆
睇到21集廢tom表白完就熄左
唔想睇爆牙啲戲份
有冇春日ig?
shyboy 同春日果到好戲劇性,好正好感動
春日好似冇ig
個樣好似三上悠亞
係!
我睇到好投入!
Asia journey第一季最好睇
係,但第二季有pair修成正果
生埋仔
估唔到2022年呢個po 仲有人講嘢

非洲篇都未睇哂
有無人有喵亞ig
個人覺得非洲篇最好睇
好熱血同埋啲參加者嘅化學作用都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞