蘋果廣告製作公司 (5)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
我都想知
佢zip個秒數係好怪
2秒版極恐怖
佢前後果d都係完整時間,唔係一個slot 兩個廣告合併(姐係比credits)

好耐都無咁短廣告
想問一問,係咪同一時段/ 相近時間?
咪就係呢d種種奇怪野先令人懷疑啫,好合理的猜測

絕對唔係無中生有咁陰謀論
但間所謂公司都收左皮喎

去搵d 手機game 幫佢用5秒登呢個廣告會仲抵

仲有解唔到2 秒 5秒 10秒 3個版本
如果真係咁簡單就唔會咩都無人講
個廣告其實無問題 又有出公司名又唔洗經淫審處批
之前都post 過tbb有賣5秒廣告既價錢
正常無咩負面野就比佢過 只係呢個"比較特別" 正如報紙登尋人/私人message都會照收錢登
從來只有5秒同10秒
2秒片太短部機隨時load唔切下一條片停左係度, 所以唔會有低過5秒既片
冇乜可能只係呢個原因
佢係登轉16:9,改字,又要跟家制式出返hdcam+mxf format
如果件事真係咁簡單,班報紙佬一早就爆左出黎啦
高登有人貼咗之前CCTVB唔知因乜解究播過嘅一張呀嬋舉雙手投降圖,兩者有冇關?
琴日個post有錄影到
有個錄到少過5秒(2-3秒)
好似係套大帥第二節廣告時間
more
好似係部cam出錯,之後報紙佬爆佢係工作人員之類
嗰張野 電視台有出嚟認過話係人手錯誤
無綫電視回應《香港01》查詢時表示,該張相片是在黎明演出《獅子山下這是我家》項目中,背景大螢幕經電腦編排播出100張開心笑臉照片的其中一張,其後在節目結尾時因電腦故障再度彈出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞