蘋果廣告製作公司 (5)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
Sars橫行果陣有播唔等如得呢一日有播,今次都唔止播一晚啦。
有好多人聲稱記得由02年尾至03年頭就開始有播,估計係播左幾個月。
某祕密組織發放訊息
排除之前03沙士叫人走
會唔會係慶祝沙士帶到入香港

利申鳩估
加拿大電視台唔會播香港tvb廣告
好洗腦
tbb果個乜鳩盒會唔會有
連登仔冷靜D諗下,如果背後真係有陰謀,俾你破解到又阻唔阻止到呢?

1. 有人會喺香港放沙士病毒(豬瘟變種)
2. 放煙花/華dee個唱有恐襲
3. 股災/升災訊號
4. 給特工行動指示暗號
5. 發生大型天災,召集乘客到方舟上船
6. 有hidden message或洗腦控制市民
7. 有錢佬買聖誕時段播愚人節廣告
8. CCTVB為提高廣告收視製作noise
9. CCTVB抽起姜B廣告而臨時加插
10. 中共測試香港傳媒做維穩工具能力

無論邊樣都好,記得今晚睇完廣告早D訓,聽朝準時返工呀。
如果個廣告係叫全香港人提防大疫症應該無乜可能
個廣告完全同傳染病無乜關連
但提一小撮人或幾個人就似
想問有無巴打直接打去問tbb
咁都開到5
hk01問咗,tvb答唔到
每次電視出現d奇怪廣告都一定有d事發生
上次無線又係無啦啦播返5號方案個政府廣告
結果出現雨革
今次個廣告更加奇怪 大家睇路...
係咪有staff 每隔一排就玩野
呢個最近磅
嘩你好醒
好多大陸農村家族祭祖會拍埋片,有啲濕鳩製片公司喺片尾會揾啲放煙嘅片配字幕,例如xxx公司製作。
夠啦 屌你老母收皮啦tvb打手
吹撚到第5個post但係冇內容
你呃撚到佢再買廣告都係一次
死乞兒tvb打手
俾大家參考下 :
《真我的風采》是香港歌手劉德華於1992年12月發行的粵語專輯裏面第 3 首歌。時間04:27, 改編自費玉清國語歌曲《相思比夢長》

第一,佢講得牙斬斬,一係就尻吹,一係就真有其事。但若然係後者,為何不一次過上載成節廣告釋疑?係作嘢,還是能力所限?

第二,如果真係沙士期間播,段對白語境同香港處境差距咁大,應該好嬲打、好觸目、好深刻,甚至一定有道德撚群起攻之,無奶油有人記錯係02年尾開始播。

第三,以上兩點帶出另一問題。原本仲諗住何鴻德acc冇問題,但其行為真係可疑。究竟係尻人做尻事,還是有意為之?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞