蘋果廣告製作公司 (5)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
但其實紅日黃金時段應該冇好多人睇
因為好多人8-11依個時段都出左街
毒撚另計
今日晏晝2點幾播過
但有一樣野都係諗唔明,點解TVB會俾個咁嘅廣告播出嚟?
相信就算唔播呢個廣告都有其他公司落廣告,
除非佢比嘅價錢特別高!
咁樣TVB就寧願播佢都唔播其他大牌子
一係就落廣告嘅人識得內部人員
突發 屯門有人放煙花 時間23:08
利申 冇圖
都叫做有人上過去百營查下嘅
就算佢畀得起錢,個廣告設計得咁簡陋TVB都未必會肯俾佢播啦
而家就嚟2019啦,邊有廣告會設計成咁,
仲要用一個假公司名
我都聽到,今日咩日子要放煙花
啲人貪得意啫
今晚好似冇出現?
此 POST 已完
https://www.facebook.com/hungtad.ho?lst=1475067964%3A100003993919068%3A1545923576

點睇都只係一個普通懷舊老餅 其實咁仲衰
我都聽到
今晚有撚呀,上面有條撚屌藥水3000係咁話有
我覺得好大機會係收訊息既人呢十幾年(以上)都仲係坐緊
所以個廣告九成一樣
如果唔係無必要用近乎一模一樣既廣告
因為變左廣告內容果個人就唔知係訊息
而文字有變應該都係訊息,不過大體既行動佢地一早傾左

有人話同沙士有關,但係應該唔關事
一黎sars係全世界爆發,香港雖然中招但係對比外國傷亡唔算嚴重
二黎要傳呢d訊息根本唔洗落廣告咁煩,eg播完呢個廣告之後有類似sars既野,咁點建我唔直接whatapp個班友?

再正常d咁諗,可能只係google新既請人方法
解到呢個迷就請,咁亦都乎合到大台唔准人提(唔俾人知請緊人),但係人地報導又可以跟住報
唔使理條友
條友假膠嚟
不過講起都係
呢度啲伸手黨真係多
伸完手無野拎就係度屌鳩人
反觀01出錢查仲訪返以前拍過周創發廣告嘅artist
請人都比你諗到
你以為呢度美國咩
wadii
。又有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞