蘋果廣告製作公司 (5)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
如果只係連登小眾,根本唔值得冒險去平息事件
呢排有個政府廣告把聲拆到wee wee 聲
仲播緊,可以留意下就知係exception
巴打提起政府廣告
Check過落廣告嘅嘉耀,有好多政府multimedia都係出自佢地手。
冇嘢可以再透露
唔係我透露
係hk01篇野話tvb話唔可以講洽談細節

利申9up唔係staff
雖然合理,但咁的testing 係太過無指引性。

同埋上面講左,正常呢d廣告係唔會批。如果佢地format 同message係清晰而只係拍得hae ,咁都無咁奇怪。

要記住佢係一個獨立bid的廣告,而唔係宣傳易果種一堆播的廣告,要求的好嚴格
其實有無機會係社會實驗
利申9up 覺得單野好恐怖
Design fallacy
業內:

正常商業行為
我想知佢點填到張form

除非有人可以iverride哂d 程序
我都有諗過
再重申:

有巴打講左正常呢個廣告出唔到街,達唔到電視台標準

點解佢會有特權 ?
仲要係獨立鬥bid的時段播放,審查更加嚴
並非宣傳易同過年八萬八廣告套餐之流
又除非係order
今晚會唔會又有
冇錯

依家係大台唔係奇妙,雖然係睇錢但係個message 都要”正確” 你試下叫連仔post 連登廣告,應該都出唔到街
講左N咁多次巴打

就當你真係無心9拍,
電視台係唔容許你咁樣賣廣告
唔係你有錢就幫你播
咁不如去信廣管局叫佢地搵人解釋啦

落廣告嘅應該都係為左做大事,咁我地就做大件事佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞