蘋果廣告製作公司 (5)

1001 回覆
62 Like 10 Dislike
今晚8pm mon 住部電視啦
唔知呢幾日大台多左幾多收視
唔該爬返4-5000帖才發言吧
2003年廣告背景=2018年廣告背景?
所以2017年何鴻德upload2003條片個陣已經有2018年廣告個背景
有錯屌細力d
國際視野國際
忽見迷霧佈滿天
阻礙視野呈一線
狹窄景象難前進
唯有停青天
青天重臨再起
咁有2003條片都唔可以證明佢有背景條片
2003轉做2018首先要攞到2003背景,再轉字體,
而且2018係16:9
不過佢2003 comment逐個覆但係自稱唔知2018
我覺得似扮野
兩斷片個背景跟本一樣
條片唔係何生(暫時推斷),只係懷舊撚何生唔知用咩情況底下upload嘅數千條片中其中一條而已。

而相傳呢段片同今次段片係同一人或組織製作,而且有相呼應。

懷舊撚何生嘅疑點係,佢被懷疑撚化緊巴絲們。
所以2003個廣告應該真係存在
Google完 國際 視野 青天 布keywords
淨係搵到佢個channel段野
可能係佢寫詩風格
有無文學巴打解讀下佢想表達啲咩
其實多樣topic討論下冇乜問題
傾左唔代表就唔關心民生野
而且呢單分分鐘係政治陰謀黎
觀忽見迷
霧佈滿天
阻礙呈一
線狹窄景
象難前進
唯有停等
重臨再起
步*
點解同一個廣告分開15年。。。
佢真係似鳩嗡
呢個係疑點之一
另外一個疑點係:究竟呢段廣告係咪真係2003年播出,如果係點解當時完全無人講?

對應翻上面既疑點,我宜家覺得有可能2003廣告淨係播過一次,咁岩比何生錄低(懷舊撚長錄電視),跟住佢upload上channel。因為淨係播過一次,所以無咩人知道,網上話日日播既人可能係蠟燭灣咁記錯或者9吹。

廣告部巴打知唔知廣告可唔可以淨係出一次5秒?
一首質樸到打油嘅詩,除左唔押韻外真係毫無破綻
照直睇就青天白日滿地紅再臨於國際
開到5
琴晚有2秒wo
定我睇錯啊
我都係從頭到尾淨係數到~5/10秒
其實真係鳩噏,冇乜墨水嘅打油詩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞