[阿白與游智詩][有甜]孤獨兄弟(2)

713 回覆
46 Like 2 Dislike
live jor

好唔好睇先

唔好睇都唔會一晚追到live啦

鐘意阿白定智詩?

票已投,除咗第一名你應該估唔到
live jor

好唔好睇先

唔好睇都唔會一晚追到live啦

鐘意阿白定智詩?

票已投,除咗第一名你應該估唔到

其實投票總人數幾多 大約
其實投票總人數幾多 大約

近70
點解你d故咁好睇 但係好似正皮 投票人數咁少既

石仔未出之前爛過一次尾

可能唔岩口味+我寫得廢啦,舊版阿白智詩始終係後宮故容易多人睇

但我依家想要d更多互動既史實讀者多d
多d入黎傾劇情,吹下水

石仔未出之前爛過一次尾

可能唔岩口味+我寫得廢啦,舊版阿白智詩始終係後宮故容易多人睇

但我依家想要d更多互動既史實讀者多d
多d入黎傾劇情,吹下水

所以正皮呢d野都係隨緣,依家寫野都係為fun

個故變緊高達小說
個故變緊高達小說

機動戰士高達 孤獨兄弟
push
12點出
Push
12點出

12點
依家出
18.

「冇左TRANS AM呢個絕對優勢,你仲有咩板斧呀...」

直樹以極度移動,避開叢雲既所有攻擊

「可惡...佢既速度已經超過左TRANS AM...」

叢雲自知不妙,只好加緊追趕

「叢雲....」

響阿白眼中,兩人既戰鬥根本睇唔清楚

叢雲出盡所有刀招,均被直樹擋盡

就好似動作被佢看穿一樣

「噹!!!」

雙方既刀再次格住

「攻完嗱?然後就到我啦...」

直樹終於發動攻勢,以更快既速度揮動太刀,就如舞蹈一樣攻向叢雲

「嗚...TRANS AM底下防守..都係第一次」

直樹越攻越猛,不斷砍到叢雲

受到不少皮外傷既叢雲,卻一味捱打
直樹藉住自身既高速,睇透叢雲胸前既空位

「去死啦!!!!」

隨即揮刀刺向

「弊啦...」

叢雲自知不妙,只好盡力抵擋

「!!!!」

忽然,直樹既動作變得非常之慢

叢雲亦馬上擋開殺招,成功避過一劫

「呀....」直樹抱住頭,不斷痛叫

「呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀」

更骸人既係,直樹全身冒煙

「發生咩事呢...」叢雲心裡盤算:「唔通..打得太多納米機械會有排斥?」

「呀!!!!!!」

直樹失去理智,對住叢雲亂斬

「雖然佢開始失控..但攻擊依然咁猛...」

叢雲邊擋邊想:「好彩,依家佢既攻擊太大範圍,容易露出弱點」

繼而轉守為攻,不斷用豬肉刀刺中直樹腹下

「呀!!!!!!」

負傷加上納米機械排斥,令直樹變得更瘋
「take this!!!!」

直樹竟然一拳打往叢雲

「係機會啦!!!」

叢雲故意吃下重拳,找到機會

以脇差向直樹既心臟位置斬下致命一刀

中招後,直樹依然未倒下,更持續追斬叢雲

「望月叢雲!!!!我要你死!!!!!!」

「插!」

直樹刺中叢雲既右腹

「叢雲!!!」阿白緊張得大叫

「佢食左致命傷都唔死...真係痴線....」即使唔係要害,叢雲亦要痛得掩住傷口

呢個時候,響直樹眼前既..係阿白

「但係...我最愛既,係叢雲,要嫁比你,我寧願死」

我寧願死

我寧願死

我寧願死

我寧願死

阿白傷透自己心既呢一句,不停響直樹腦內迴響

「你收聲....收聲呀!!!!!!!」

直樹發瘋似的衝往阿白,亦揮刀斬向佢

「阿白!!!!!」

叢雲二話不話追住直樹,成功擋住直樹既一擊
「點解!!!點解你呢個女人要傷害我!!!!!」直樹大叫

阿白連忙道

「直樹!一直以黎...我鐘意既都係叢雲...我對你....真係一d意思都冇架!!」

「呀!!!唔好再講啦!!!!!」

直樹格開叢雲既脇差,正想刺向阿白

「砰!砰砰!砰砰!」

直樹既身體竟然爆出鮮血

「咩....咩話?!!點...點解......」

眼見雙手不斷溶解,直樹難以置信

「只...只係差一步....我唔甘心呀!!!!!」

直樹慢慢變成一灘鮮血

佢最後一眼所見到既,係阿白驚恐既表情

「直...直樹..點解佢會咁架...」

阿白眼見面前既血水,大感不安

「佢打左三支戰鬥用納米機械,睇黎佢既身體已經負荷唔到戰鬥用納米機械既運作速度..」叢雲道

「叢雲你無事丫嗎?!!」阿白扶起叢雲:「你...流左好多血呀!」

叢雲一拐一拐行前

「無事...依家最緊要係快d救你daddy..已經冇時間啦」

叢雲飛出豬肉刀割斷麻繩,勉強接住阿白既爸爸

叢雲背起阿白既爸爸

「冇時間啦...阿白,捉實我!」

阿白緊緊捉住叢雲

「嗯!」

「轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟轟」

兩人跳落大海之時

貨船亦隨即發生大爆炸
你地想今晚大結局定聽日先?

今晚既話就2330見,聽日就2200

你地想今晚大結局定聽日先?

今晚既話就2330見,聽日就2200

今晚

一朝早上面嗌交嘈醒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞