[阿白與游智詩][有甜]孤獨兄弟(2)

713 回覆
46 Like 2 Dislike
甜呢

外傳嘛
等睇外傳
等睇外傳

聽日1200出
等睇外傳

聽日1200出

之前睇過樓豬2條女一齊住個故
頭先睇完石仔特工
想問下英雄系列有冇關連
btw 應該呢2日追晒佢
之前睇過樓豬2條女一齊住個故
頭先睇完石仔特工
想問下英雄系列有冇關連
btw 應該呢2日追晒佢

有少少
有d角色會響其他故出現

但現時都未算有太大關連,每個故都可以獨立睇
push
misa

外傳

Misa我條女
misa

外傳

Misa我條女

寫甜有冇問題?
瞳瞳依家會唔會同石仔和好如初

外傳

Misa我條女

寫甜有冇問題?

留名等丁

Misa我條女

寫甜有冇問題?

留名等丁

巴打啱玩ntr?
Hi西野巴打 你一定唔會點記得我 我一直都有追開你既故 就算以前高登都係 不過我冇咩點留言 不過追完呢個故好想講你啲故幾正 繼續寫落去加油啦

最後就係留意下我啦 我叫當拿仔 唔知你識唔識啦

利申:我愛有村架純Bb

西野兄話 曈曈冇面見番石仔 覺得自己冇資格再愛石仔 不過老實講我好支持曈曈追番石仔 不過要得到性奴玲既同意先 最多兩女共侍一夫

寫甜有冇問題?

留名等丁

巴打啱玩ntr?

開心分兩份
Hi西野巴打 你一定唔會點記得我 我一直都有追開你既故 就算以前高登都係 不過我冇咩點留言 不過追完呢個故好想講你啲故幾正 繼續寫落去加油啦

最後就係留意下我啦 我叫當拿仔 唔知你識唔識啦

利申:我愛有村架純Bb

多謝你呀,我會努力架啦

一定會記得你啦保方接班人,多d上黎

有村架純大面好qq

西野兄話 曈曈冇面見番石仔 覺得自己冇資格再愛石仔 不過老實講我好支持曈曈追番石仔 不過要得到性奴玲既同意先 最多兩女共侍一夫

智詩
外傳

《阿白的煩惱》1

「彌生...」

阿白走到彌生既大宅內

正玩住ps4既彌生問

「阿嫂?仲未訓既,咩事呀?」

「我有d野..想問你意見呀..」

阿白欲言又止咁

「哦...咩事呀?」

「係咁既....」

「叢雲呀...」

「阿白,做咩呀」

「無呀,不如我地今晚...」

「咕....咕....咕....」

「哦....」彌生放下手掣:「叢雲佢係咁架啦,一d情趣都冇」

阿白扁起嘴:「雖然我就係鐘意叢雲呢d性格,但係...我有時都會想同佢...」

「嘻嘻,咁阿嫂你就要落返d功夫啦!」

阿白不明此意:「功...功夫?」
「叢雲佢咁悶蛋,你要識得誘惑佢碌木頭先得架..」彌生飲住啤酒

阿白依然唔明白:「誘惑?」

「例如,你要著d制服,再做d...淫少少既野...先點得醒佢架」

阿白被佢嚇倒:「吓..制..制服!?」

「嗯,男人呢,對制服永遠都好有幻想既!」

彌生打量住阿白:「阿嫂你呢d身材,著制服應該都幾正既,尤其是女教師,或者護士..不過...」

「不...不過咩呀?」阿白問

彌生尷尬道:「阿嫂你個心口...就真係....」

阿白低頭望住自己較小既胸部,灰心道

「咁..我又的確唔夠智詩黎既..」

「嗱...阿嫂,我教你啦!」

彌生用手機搵到一個地址

「呢間就係我同智詩bb豬成日幫襯既性商店,你去到果度就買下d制服,再買埋d砵仔糕,整到自己成個淫賤女教師咁!」

「嗯...」阿白用心記住
「丫,仲有!」

彌生將一隻usb手指交比阿白

「呢隻usb入面既AV係我同智詩bb豬平時行房果陣睇黎借慶既,分哂類架啦,你睇下d誘惑類av學下野就得啦」

「唔..唔該彌生!」

「小意思姐,最緊張...幫到阿嫂你姐!丫仲有!」

彌生拎出一包粉末

「呢d係催情藥黎,比叢雲食少少,包佢即刻變淫蟲呀!」

「安...安唔安全架..」阿白擔心問

「緊係安全啦,我同智詩bb豬間唔中都用架!」

「彌生同智詩...真係幸福啦...」阿白心中亦有些少羨慕

一整晚,阿白就睇黎usb裡面既av溫習

「哇!!!」

男主角露出長長的陰莖,嚇得阿白馬上掩住雙眼,其後才慢慢縮手

睇住av中女主角飾演既女教師不斷對學生作出意淫既性誘惑,其後更開始插入

「原來av既係咁...為左叢雲...我要比心機學呀!」
翌日早上

阿白就前往彌生介紹既性商店

「你好呀!有咩可以幫到你呀?」金髮既外籍女店員問

阿白一臉尷尬

「我...我想買制服...」

「哦..咁請問你想要咩類型既制服呢?」

阿白低住頭:「女..女教師...同空姐」

女店員帶阿白到衣服處,展示出兩件女教師同護士既制服

「呢兩款就係近期最受歡迎既制服,唔知岩唔岩呢」

阿白點一點頭

「仲有呀...我想要一個...胸墊呀..」

「好呀,咁請問你想要咩size呀」

「D...D...D..D Cup...」
晚上

「叢雲,幫你沖左茶呀....」

阿白捧住一杯熱茶

「果d催情藥淨係落左少少..唔知夠唔夠呢...」

「丫...唔該阿白!」

「叢雲,咁我...我沖涼先啦....」

「好呀」

響床上睇住書既叢雲問:「阿白,點解你今晚好似怪怪地咁既..」

阿白只好回應:「無!...無呀...」

洗澡後

戴上眼鏡既阿白就將D cup胸墊放進胸圍內

換上白色恤衫及黑色緊身裙,再穿著西裝外套及高跟鞋

「呃...好緊呀...」阿白響鏡前擺住姿勢:「不過...為左叢雲,點都要頂硬上!」

「咔」

「阿白你沖咁耐既...呃!」叢雲嚇到將口中既茶噴出黎

「good afternoon class!」

阿白一步一步行到叢雲面前,活像一個真正既女教師

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞