[阿白與游智詩][有甜]孤獨兄弟(2)

713 回覆
46 Like 2 Dislike
戰鬥用納米機械是咪阿賴耶識
直樹三個窿=三明

我d故就黎變gundam

所以我依家都好鐘意比石仔入面d角色出下鏡

瞳瞳係一個幾好的女仔,可惜
果四個單元女角出場時間短,無咩太大印象

咁多個故暫時最鐘意邊個女主角

新月bb,智詩,呀彩

我新月bb

所以我依家都好鐘意比石仔入面d角色出下鏡

瞳瞳係一個幾好的女仔,可惜
果四個單元女角出場時間短,無咩太大印象

咁多個故暫時最鐘意邊個女主角

新月bb,智詩,呀彩

我發現新月bb先係石仔入面最受歡迎,點解既

有咩唔開心

有咩唔開心

聽日要返工

有咩唔開心

聽日要返工

慘呀

新月bb,智詩,呀彩

佢句 唔好叫我做bb 真係好正

新月bb,智詩,呀彩

但對阿昇冇用,依然咁鐘意新月bb

好想睇翻新月的圖
行緊年宵都要爬一爬,睇下出左文未
文啊,文啊⋯⋯

好想睇翻新月的圖

行緊年宵都要爬一爬,睇下出左文未
文啊,文啊⋯⋯

一陣應該有,出埋聽日果份
祝大家新年快樂
身體健康
心想事成
文呢
文呢

依家出啦
彌生拉近距離至200米

「佢呢種高度,一定要上到大廈上面跳過去...」彌生一邊制定戰術,一邊走後門進入某一殘缺既大廈中

「要打低佢,就一定要用TRANS AM飛過去,近距離打爆佢」

「直直直直直直直直直直直直!!」

「哈哈哈哈!!!!你以為咁樣就搵你唔到咩!!!」

渡邊雄介既直升機正響大廈外面盤旋,與彌生對峙

「嘿...你呢個死老野..就係迪拉斯響日本既大佬下話...」彌生笑道

渡邊雄介拎起直升機上既機關槍

「冇錯,依家我就要隊冚你!為被你殺死既兄弟報仇!!!」

「啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪」

機關槍不停轉動,掃射彌生

「仆街,依家比佢追住黎咬!」

彌生繼續向上跑

「啪」

流彈意外擊中彌生既右小腿,應聲跌倒

「屌...有冇咁好彩呀...」躲響後樓梯既彌生苦笑道

「睇黎..要響呢度直接用啦...」
彌生將拇指咬左一口

「今次應該係最後既...TRANS AM!!!!」

發動TRANS AM後,彌生用佢既神速衝向大街既方向

「嘿!你真係唔怕死架喎!!」渡邊雄介笑說:「咁我就成全你啦!!!!」

「啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪」

「響TRANS AM之下,呢d子彈都只係matrix級既慢動作咋...」

彌生輕鬆避過機關槍子彈,笑道

「佢既動作..好快!!」

渡邊雄介心知不妙

彌生衝向大廈盡頭,左腳發力跳上渡邊雄介既直升機上

「咩...咩話...」

渡邊雄介面對住彌生,卻想取出旁邊既機槍

「哈,驚呀?驚我殺死你呀?」

直升機機師想用手槍反擊,但卻被彌生一槍就打爆頭顱

「嘭!」

「想陰鳩我?!」

失去駕駛員後,直升機開始失控

「再見啦渡邊雄介!」

「砰!砰!砰!」

彌生利用看家本領triple tap,於渡邊雄介既心臟打出一個完整大洞

彌生亦趕到響直升機落地爆炸前,跳到旁邊既破爛大廈中,避過一死
「渡邊先生!!!!!」

南條勇眼見渡邊雄介既直升機爆炸,傷心欲絕

「望月彌生!!!!!你呢個仆街!!!!!」

南條勇失去理智,四周亂槍掃射

「條友開始痴撚左線...係好機會啦」

彌生運用TRANS AM既速度,響大廈中穿梭

避開所有亂槍攻擊

「呢個距離..可以啦!!!!」

彌生一記小跳步,雙腿撐起,飛身衝往metal armor既胸口上

「哈哈,中門大開啦!」

彌生已經黎到metal armor既面前

「啊啊啊啊啊!!!!」

metal armor既雙手轉成電鑽,攻向正中間既彌生

彌生二話不說,立刻跳起避過夾攻

「嘿,就試下瞳瞳比我既呢把高周波大刀啦!」

彌生拔起背上既高周波大刀,一刀將metal armor既右手斬斷

「可惡!!!!!」

南條勇馬上將左手轉為機關槍,對住彌生射擊

「TRANS AM狀態下,你覺得你射得中我咩!」

彌生以極快速度消失,再出現響metal armor既左手旁邊
「呃!!!!!!」

彌生揮動高周波大刀,砍斷metal armor既左手

「唉...我始終都係唔識用刀!」

彌生利用空中斷掉既機械手,再跳回胸口上

「南斗水鳥拳!!!飛翔白麗!!!!」

彌生雙手成蛇狀,插斷駕駛倉閘門既電路

「轟轟轟轟轟轟!!!!」

彌生使用SMG將倉門射爆

剩下既,就只有眼前既南條勇

「呼...終於見到你啦!」

身已負傷既彌生,舉起MP443,指住南條勇

「雖然你部鐵甲人幾多武器,但係...都係唔夠我勁喎.....你玩完啦」

「哈..」

南條勇面對此情況,竟然笑得瘋狂

「哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈」

「就算我死,我都要拉埋你落地獄呀!!!!」

「我已經啟動左自爆裝置,三秒後同我一齊死啦!!!!!!」

「仆街!」彌生馬上彈後逃脫:「兩兄弟都咁仲鐘意玩自爆既!!!」

「轟呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!」

即使彌生第一時間已經閃開

但爆炸既威力始終太大,彌生隨即被爆炸炸飛
吸血鬼唔係成身涷冰冰㗎咩?
Btw其實咩叫高周波大刀
17集完

嗱,高達呀!

吸血鬼唔係成身涷冰冰㗎咩?
Btw其實咩叫高周波大刀

你當係FF7 cloud果把Buster Sword就得
新年快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞