[阿白與游智詩][有甜]孤獨兄弟(2)

713 回覆
46 Like 2 Dislike
屌新月bb飲恨 btw新月外傳係咪乘集都係對話形式同埋叫人唔好叫佢做bb
睇完結局
彩蛋冇啦 銀髮佬同友美係乜水 西野兄 幾時寫新文 寫曈曈先定 甜外傳先呀

呢兩個角色唔講啦

外傳應該2月內出

之後四月尾會出呢個系列既第3集《大學武鬥傳》
再之後先出瞳瞳擔正既《天使與吸血鬼》
友美
屌新月bb飲恨 btw新月外傳係咪乘集都係對話形式同埋叫人唔好叫佢做bb

諗住係寫

新月bb雖然發左達,但都有返工做下freelance設計師
有一日佢同堆同事放工去唱k,點知阿昇就響樓下等佢。。。

搞笑故黎
睇完結局

覺得點
友美

暫時都諗好左阿白、智詩、misa外傳寫咩
係未諗好淫櫻

淫櫻梗係要去沖涼啦
友美

我load咗陣先知你寫邊個
估你唔到
終於完了

依幾日好忙,好少入黎留言出外傳嗰陣應該會多返d入黎㗎喇
又話阿白叢雲有甜位,著墨有d少wo ,可以講下佢地點樣TransAM光速啪啪啪。仲以為阿白智詩會死,之後變眷屬
點知原來阿瞳先係眷屬

我明白處於「前阿白智詩」嘅陰影寫文會有一定壓力, 突破先前傳奇好難。不過換角度睇 ,有好多作者未必有自己真正嘅代表作 其實你已經算幸運

期待你下個佳作,加油
曈曈都係眷屬 姐係佢比吸血鬼咬過 曾經經歷死亡邊緣 肯定佢未來條仔係吸血鬼 其實曈曈放底左石仔未
睇曬啦
點解彌生唔大叫我係高達啊
暫時都諗好左阿白、智詩、misa外傳寫咩
係未諗好淫櫻

淫櫻梗係要去沖涼啦

靜香

友美

我load咗陣先知你寫邊個
估你唔到

我揀角色係睇佢岩唔岩feel

諗住係寫

搞笑故黎

好期待 當年睇石仔故都乘日等睇佢地呢條線
終於完了

依幾日好忙,好少入黎留言出外傳嗰陣應該會多返d入黎㗎喇

菜仔
過幾日出阿白外傳了
又話阿白叢雲有甜位,著墨有d少wo ,可以講下佢地點樣TransAM光速啪啪啪。仲以為阿白智詩會死,之後變眷屬
點知原來阿瞳先係眷屬

我明白處於「前阿白智詩」嘅陰影寫文會有一定壓力, 突破先前傳奇好難。不過換角度睇 ,有好多作者未必有自己真正嘅代表作 其實你已經算幸運

期待你下個佳作,加油

外傳甜到爆

瞳瞳

我會努力架啦,依家我都比起以前少左抱怨
做好自己先,人地點我控制唔到
曈曈都係眷屬 姐係佢比吸血鬼咬過 曾經經歷死亡邊緣 肯定佢未來條仔係吸血鬼 其實曈曈放底左石仔未

未放低啦,但佢都知自己無面見石仔
睇曬啦
點解彌生唔大叫我係高達啊

個故變左gundam+metal gear

諗住係寫

搞笑故黎

好期待 當年睇石仔故都乘日等睇佢地呢條線

睇下有冇機會/時間寫到

未放低啦,但佢都知自己無面見石仔

做石仔背後既女人 炮友又得姐
咁就完左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞