[阿白與游智詩][有甜]孤獨兄弟(2)

713 回覆
46 Like 2 Dislike
「阿白你...做咩事呀?!」

「望月同學,keep quiet!叫我miss pak」

經過一晚既av學習,阿白開始學懂女教師說話既語氣

「搞邊科呀...」頭腦簡單既叢雲心中一萬個不明白

「望月同學你測驗又唔合格啦...功課又成日唔交!你咁樣好難應付黎緊既考試架」

阿白將伸縮天線筆放到舌頭前,極之誘惑

「望月叢雲,我要罰你留堂..」

「阿白...你」

「叫我miss pak呀!你咁唔聽話架!」阿白慢慢行上床,壓住叢雲

「睇黎...miss pak我要好好咁指導你啦!」

阿白除下眼鏡,對住叢雲既嘴吻下

「望月同學,呢d就叫做kiss,而濕吻就叫french kiss」

阿白將舌頭伸入叢雲口腔中,兩人既舌頭不停打轉

「miss pak...我..」響強大既引誘下,叢雲竟然不自覺地配合劇情

「乖乖地,唔好郁..」阿白解開叢雲既恤衫鈕

「呢個就係乳頭,nipple啦,你要記住呀,下次默書我會考架...」

「啜...雪雪...」阿白舔啜著叢雲既胸口及乳頭
「舒唔舒服呀?望月同學?」阿白將口水流到叢雲胸前

「嗯..」叢雲問:「不過...點解miss pak你...心口..」

阿白故意烏低身,露出靠住胸墊推得極深既乳溝

「想唔想...摸下miss pak既d cup呀?」

阿白捉住叢雲既手,摸住自己既胸脯

「miss pak..」叢雲不太相信,問:「你係咪...裝假狗呀...」

只見阿白面色一沉

「望月同學,你....竟然咁同miss pak講野,我要罰你呀!」

阿白除下上衣與紅色胸圍,甩出缽仔榚

現出不太大既雙峰,及粉紅色既乳頭

阿白將雙胸擺到叢雲既面前

「唔...唔....」叢雲被逼得吸唔到氣

「竟然咁講miss,我要好好咁教你呀!」阿白裝作生氣

被逼得面紅耳赤既叢雲點頭:「我知...知錯啦..」

並心想:「點解,個頭好似痛痛地咁既」
「咁就乖啦,以後唔准再咁講啦!我會記你缺點架!」

阿白脫下叢雲既長褲:「咁係時候...要獎勵下你啦望月同學」

阿白一邊撫摸叢雲既巨根,一邊將佢緊貼自己既臉龐

「啊...望月同學既penis好大呀...」阿白極為挑逗

「...miss pak呀...」

「望月同學...我可唔可以,試下你既penis呀...」阿白用舌頭撩撥龜頭

「...嗯...」叢雲既視感開始迷矇

阿白將叢雲既巨根放進口中

「唔...好大呀...唔...雪雪....」

阿白利用唾液潤滑,不停吸啜住巨根

口交數分鐘後,阿白轉用右手為叢雲手淫

「望月同學,想唔想..同miss pak我..合體呀?」

第一次寫甜,比d意見
仲未接受到阿白咁大膽
「你係咪...裝假狗呀...」

仲未接受到阿白咁大膽

對住叢雲呢碌木頭,大膽少少都要既
孤獨兄弟既阿白會主動少少,比較似返個廿幾歲既女仔,會渴望比叢雲愛
相反智詩就含蓄返,唔會好似所以前咁請食波
呀白為左愛人 強裝淫淫 叢雲要好好報答人呀
lm

叢雲有食到阿白比既催情藥,好快就。。。

阿白入戲到
會唔會食左藥果個係佢

阿白入戲到
會唔會食左藥果個係佢

外傳第二集後日出
要埋牙了
外傳第二集後日出
要埋牙了

後日先有
外傳第二集後日出
要埋牙了

後日先有

一集咁長
寫甜好考詞彙,唔想淨係寫到插幾插就收工
係咪落左太多藥
係咪落左太多藥

叢雲有食,阿白就。。。
好想同misa做愛
做愛
太刺激
咁智詩果個仲加唔加甜
睇到笑死
埋牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞