[阿白與游智詩][有甜]孤獨兄弟(2)

713 回覆
46 Like 2 Dislike
新po留名
屌佢老味年三十都要上堂係咩玩法

咁慘

想走堂都唔得 啲嘢好撚難

咩科黎?介唔介意講

死肥仔

最有印象

所以我依家都好鐘意比石仔入面d角色出下鏡

瞳瞳係一個幾好的女仔,可惜
果四個單元女角出場時間短,無咩太大印象

咁多個故暫時最鐘意邊個女主角
1630出
留名
留名

比菲德氏菌巴打
16.

另一方面

叢雲同阿白亦到達大阪港

「阿白...頭先果段片,我睇得出...直樹依家成個人變哂...」叢雲道:「一陣...要小心d」

阿白點一點頭,拖住叢雲
「嗯...直樹搞成咁,我都有d責任...係我一直都唔同佢講清楚,搞到佢依家..咁憎我」

「不過...為左救daddy,今次我一定要見佢...」

「放心啦,阿白..」叢雲跟阿白相望:「我唔會比佢,傷害到你地...」

「叢雲...」阿白微笑:「一陣..要加油呀..」

叢雲吻上阿白既小嘴

「你放心,等呢一切完結左之後,我同你...一齊離開呢度...」

「嗯...」阿白點頭:「只要同你一齊,去邊度都可以..」

「踏,踏,踏」

兩人行上泊好岸既迪拉斯商船

「終於...都黎啦...」

直樹早已經等待住佢地兩個

依家既直樹,已經完全失去昔日既開朗氣息,雙目空洞,全身都發出邪氣
「呢個直樹既氣場,比起之前遇過既迪拉斯殺手更加強...」叢雲心知不妙:「佢..可能會係我遇過最強既對手」

「直樹!點解你會變成咁架...」叢雲身後既阿白問:「快d放左我daddy呀..」

「我變成咁...都係因為你咋!!!」

直樹按下旁邊既按鈕

後面既運輸吊臂將阿白既爸爸拉上甲板上

阿白既爸爸正昏迷,滿身傷痕

「daddy!!!!」

阿白想衝過去,卻被叢雲拉住

「白小靈,你兩個三番四次傷害我...」

直樹拔出太刀

「今次...我要你親眼睇住你最愛既人死響自己面前...」

「我響呢架商船上面裝左炸彈,二十分鐘之後就會爆炸....」直樹擺好架式,準備跟叢雲決生死

「今次..唔係你死就係我亡」

叢雲亦拎出脇差同豬肉刀

「阿白,你退後少少...」

阿白慢慢退到甲板外邊:「嗯...小心呀叢雲..」
兩人均閉下呼吸,迎接第一擊

「發!!!」

直樹首先出招,以直劈砍向叢雲

「噹!!!」

「好...好大力....」

直樹既氣力極大,令叢雲只能以雙刀勉強擋下

「直樹佢...唔通...」

「仲有呀!!」

直樹大喝一聲,先格開叢雲,再轉換攻勢,以左右兩側進攻

佢既刀法快如閃電,即使只有一把太刀,仍然可以令使用二刀流既叢雲分身不暇

「刷!!!」

直樹轉換刀式,斬中叢雲既左前臂

「叢雲!!!!」阿白極為擔心

叢雲中刀後只好先退後

「...呢種速度...唔通...你打左兩次戰鬥用納米機械?!」
「錯...」

眼睛閃住紅光既直樹,露出右手上面既三個大洞口

「我係打左三支呀!!!!」

「咩話?!」叢雲大驚

「只要可以殺死你...呢種痛根本不值一提!」

直樹再次進擊,動作快得彷如分身一樣

「!!!!」

叢雲集中精神抵擋,但速度略差一籌

「佢未出真正實力已經咁快...可惡...」

叢雲睇準時機,準備反擊

「佢既刀係快,但係...太刀太長,空隙亦比較大」

「係呢度啦!!!!」

叢雲終於搵到直樹既進攻盲點,用豬肉刀刺往中路

「插!!!!」

直樹竟然用左手徒手捉住豬肉刀

「咩...咩話!」

左手流血不停既直樹道:「你以為我睇唔到你既動作咩?我通通睇得一清二楚!!!」
直樹反手持刀,刺往叢雲

「無辦法啦..」叢雲咬咬手指:「TRANS AM!!!!」

發動TRANS AM後既叢雲輕鬆避過此擊

「要速戰速決...」

叢雲不斷撓到兩邊,砍中直樹中腰

「呃...吸血鬼既能力果然好強...真係好快..」直樹心想

「不過...依家既我...」

叢雲閃到直樹既背面,揮動脇差,向頭頂砍下

「噹!!!!!」

「咩....咩話!!!!?」

直樹頭也不回,以太刀置後,擋下叢雲既殺招,再將佢格開

「點解...你可以快到咁架....?」

叢雲被直樹破招後,一面迷惘

「天真......你以為我都冇TRANS AM咩?」

直樹既皮膚開始漏出紅光:「多得果三支戰鬥用納米機械針,我都得到左TRANS AM既力量啦!!!!!」

「望月叢雲...感受到絕望未呀....」

「今次...真係大獲啦...」
16集完

聽日拜年唔知幾點出到,可以會今晚12點後出

樓主係咪未諗到兩兄弟點贏

hello河馬獸巴打

屌板
樓主係咪未諗到兩兄弟點贏

埋左尾啦
阿白與智詩bb
好掛住西巴個足球故
新讀者留名
阿白與智詩bb
好掛住西巴個足球故

你好

寫足球故幾好玩
新讀者留名

歡迎,記得多d入黎
戰鬥用納米機械是咪阿賴耶識
直樹三個窿=三明

所以我依家都好鐘意比石仔入面d角色出下鏡

瞳瞳係一個幾好的女仔,可惜
果四個單元女角出場時間短,無咩太大印象

咁多個故暫時最鐘意邊個女主角

新月bb,智詩,呀彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞