[阿白與游智詩][有甜]孤獨兄弟(2)

713 回覆
46 Like 2 Dislike
竟然係智詩第一
misa
曈曈都係眷屬 姐係佢比吸血鬼咬過 曾經經歷死亡邊緣 肯定佢未來條仔係吸血鬼 其實曈曈放底左石仔未

未放低啦,但佢都知自己無面見石仔

做石仔背後既女人 炮友又得姐

瞳瞳好純架
竟然係智詩第一

其實我都估到,係冇諗到拋得咁開
misa

外傳
竟然係智詩第一

智詩太深入民心
竟然係智詩第一

智詩太深入民心

阿白唔好咩
我投左阿白第一架
竟然係智詩第一

智詩太深入民心

阿白唔好咩
我投左阿白第一架

果陣個劇情傾哂去智詩度,個個都鐘意智詩

所以今次孤獨兄弟特登比返多d戲阿白
屌屌屌屌屌
新月bb啊
友美

我load咗陣先知你寫邊個
估你唔到

我揀角色係睇佢岩唔岩feel

好期待你寫佢寫成點
屌屌屌屌屌
新月bb啊

輸一票
友美

我load咗陣先知你寫邊個
估你唔到

我揀角色係睇佢岩唔岩feel

好期待你寫佢寫成點

後記比我打少少野

其實之所以有《孤獨兄弟》,都係因為有一日諗

「成日比人叫我續寫阿白智詩,咁不如直接remake,推倒重來啦」

上年響講故台某d post講「講故台好睇既故」入面,有好多人都有提及阿白智詩,但果陣我明明出緊廢鳩俠
有次仲試過入去多謝d人支持,果個人問返我:幾時出故?

講真,當時真係幾灰
係咪我唔寫阿白智詩就冇人睇,所以就產生呢個remake既念頭

一來我已經寫唔出3p後宮故、二來咁remake既話以後都仲有大把機會出場

但依家,我已經睇開左d啦
有多d人睇當然好開心,但同時我都想同讀者多d互動

以前我成日笑「追過石仔、廢鳩俠既先係vip讀者」
但今次,呢度個個都係我既vip讀者

我會繼續努力,希望自己唔好掛住玩高達唔寫故啦

西野七瀨

樓主你個個故我都追曬架 加油 你繼續作 我就繼續睇
後記比我打少少野

其實之所以有《孤獨兄弟》,都係因為有一日諗

「成日比人叫我續寫阿白智詩,咁不如直接remake,推倒重來啦」

上年響講故台某d post講「講故台好睇既故」入面,有好多人都有提及阿白智詩,但果陣我明明出緊廢鳩俠
有次仲試過入去多謝d人支持,果個人問返我:幾時出故?

講真,當時真係幾灰
係咪我唔寫阿白智詩就冇人睇,所以就產生呢個remake既念頭

一來我已經寫唔出3p後宮故、二來咁remake既話以後都仲有大把機會出場

但依家,我已經睇開左d啦
有多d人睇當然好開心,但同時我都想同讀者多d互動

以前我成日笑「追過石仔、廢鳩俠既先係vip讀者」
但今次,呢度個個都係我既vip讀者

我會繼續努力,希望自己唔好掛住玩高達唔寫故啦

西野七瀨

樓主你個個故我都追曬架 加油 你繼續作 我就繼續睇

感謝!希望多d入黎傾計
屌屌屌屌屌
新月bb啊

輸一票

喊出黎,頭兩名真係贏好多

屌屌屌屌屌
新月bb啊

輸一票

喊出黎,頭兩名真係贏好多

其實想其他角色都多d票
聽日出一集阿白外傳先
睇睇反應
白外傳
甜呢
聽日出一集阿白外傳先
睇睇反應

阿白
我呢
我呢

寫緊

應該出哂阿白智詩之後出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞