歐盟拒讓步 文翠珊無功而還

297 回覆
62 Like 7 Dislike
EU俾唔俾你咁玩先?
一國兩際 NI去倫敦要check passport
變相分裂
咁愛爾蘭就終於可以申請加入申根區
放棄 北愛 同蘇格蘭
歐盟睇死你手搞唔掂愛爾蘭邊界個到已經睇住你黎食
脫你就脫啦仆街
北愛脫英
點解仲有咁多連登仔以為英國係莊歐盟係閒
依加德國就係歐盟話哂事啦
我地事頭婆一聲令下英聯邦咁多個全部出哂黎
重建大英帝國冇難度
加埋美國呢個世界第一強國做盟友
怕你歐盟條撚啊
脫歐派當初講到百利而無一害, 但當初宣傳時幾百億分手費又唔講, 邊界問題又唔講, 而家個個淨係屌9文翠珊o既方案唔掂, 但問佢地實際有咩方案就個個縮埋一邊唔出聲(因為事實上係冇可能有方案會match到脫歐派o既期望) , 如果文翠珊唔玩, 我諗保守黨裡面o既脫歐派冇一個人夠膽走出o黎同歐盟傾

文翠珊都暗示左過左呢關就會退落o黎費事2020大選陀衰家, 已經係叫做知所進退, 英國能力比佢強o既大把, 但全部都冇guts呢
冇人敢做啦
北愛可以留咁蘇格蘭又可唔可以留,北蘇都留咁點解倫敦唔可以留? 唔比就黎多次蘇獨公投,而家係一個英國既問題,點會就咁比北愛留歐就解決到問題
點會MATCH唔到啫
脫歐派BUY硬脫架
只係脫左點樣Make Britain great again佢地講唔出啫
英國需要一個侵侵
做事強硬啲 爛仔款先搞得掂依家
一個二個覺得自己拎住bno,就好似d大陸5毛咁,覺得自己祖國講乜,人地就要跟住做
你都要有一個本身強大嘅美國
侵侵先做到嘢

如果侵侵坐may姐個位
咪一樣會食屎
硬脫但DUP話軟邊界要保留, 即係又食又拎, 歐盟采你都傻
no deal
係唔係呀
民主真係戇鳩鳩
退聯 脫歐 侵 台灣

支持民主班友次次投完都衝出黎話唔承認
輸打贏要 投到自己贏為止
話二次公投嗰啲仲鳩,投完第二次又第三次第四次
連登仔好撚多無腦中學雞講野唔經大腦 係唔係都話侵侵點點點
北愛soft border
點避難民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞