歐盟拒讓步 文翠珊無功而還

297 回覆
62 Like 7 Dislike
脫完唔洗讀啦
那有錢
而家都話從小學法文過法國讀
現在是英國要脫歐,應由英國政府說清楚他們究竟想要甚麼
英豬自己拎來賤
其實關你班BNO仔咩事
真係以為自己係英國人?

利申: BC
Hard brexit最好睇
有冇專家可以講下黎緊英鎊係咪會繼續跌
又要脱 又要拎著數
一係就硬脫 一係就唔脫 軟乜尻脫
其實may姐都好慘接個炸彈黎做

仲唔走?
去歐盟r爛腳?
因為唔係犠牲你嘛
拎返國家主權,北愛可能又周圍有菠蘿在所難免
個主權可以當飯食?
成日講主權自主乜乜七七
具體講下歐盟侵害左你紐卡素順嫂、佰明翰三叔咩主權先?
European Court of Justice佢地識咩?national budget要守歐盟directive佢知咩?
如果真係因為主權造成實際影響就話姐
自己都唔知有咩影響就9叫獨立 脫歐
on99 咁
咁仲唔快啲all in 英鎊,用實際行動支持硬脫歐
廢除英鎊留歐同其他歐盟成員國條件睇齊可能都有機會留低 但成件事好肉酸囉 當時成立時有得用英鎊 而家可以証明到自己係真正一份子既時候

歐盟法院(The European Court of Justice)裁定,英國可以單方面宣布取消脫歐,不需要歐盟其他27個成員國批准

英國可以話當我冇講過
留歐派以為贏硬,根本冇計過
李嘉誠投資咁多英國資產,一硬脫歐咪.....
留歐就係左膠政棍
支持二次脫歐公投既全部都係傻閪
咁第一次民意代表乜?

下星期轉一轉風向唔通又第三次公投?
又打稻草人,講到反對脫歐/覺得脫歐on9就necessarily implies嗰個人支持二次公投
都係果句,上晒軌道先黎做傻仔,玩政治玩到上腦真係當左其他人係水魚,而家歐洲版圖再唔係百幾年前
Cameron蘇格籣獨立公投同脫歐公投都係用賭的
蘇格籣獨立果次俾佢過到骨, 但脫歐公投就賭輸佐
玩到咁大下場就係賠上佢政治生涯, 而家仲要賠上英國國運
稻草人? 自己碌上幾頁睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞