難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
唔知我住邊啦緊係
話同人地出就得,同佢出就唔得,有無咁累呀!食個飯都唔得?係米根本唔想同佢出呀。對話圍繞住哩d
正常樣
係 宜家已經無曬contact 個陣比佢chur到有壓力
個陣佢幾歲 咁小朋友既
不過男朋友忙到仆街個陣 女朋友都會嘈
不過條仔爆埋粗就傻左d
妒忌心好強
無品既人就係咁
一唔受溝就唱你玩佢
收兵 臭雞臭西
不過哩d人同佢認真都費事
你又講得好岩,個時佢覺得我係錯個個,自從個件事後我一次街都無出。佢開頭想我出,話出多一次。我拒絕好多次之後話,只要求我同佢wts應佢。問點解咁都唔得。但我已經唔想覆佢了。
我諗你參考返上面位心理學人兄嘅意見先至再睇依單case,你都仍然係憑以往經驗來判斷女方係有問題。你要講一個好仔點解變成player其實已經係另一個心理學問題,我都唔想喺度off-topic講
佢係講左自己唔得閒,收線前叫我係屋企抖下。我個陣都未約朋友。咁佢就話我平時又話累?!累又同人出街?平時佢約我我又唔出(我成日放10點之後追更番朝早9:30)哩一切係番左新工既事,大概1個月佢就罵我
個陣我19佢23
尼都冇人屌?
尼尼尼
佢想斬你?
唔好同佢認真,已經幾個人話我係雞係臭西。
個主因係乜嘢係要真正見過男方甚至要同幫佢診症幾次先知,唔關男方純唔純情事,同埋正常好男仔係唔會做到咁嘅程度。同埋事主同佢已經算做足溝通,問咗對方係唔得閑,而佢做嘢忙終於得閑見吓女仔朋友有乜問題。大家只係朋友多少少,邊會解釋咁多?而且而加事主係見女仔friend,唔係男,個男嘅都大吵大鬧又chur,係唔係一拍拖就要連正常社交都冇先至得?佢地仲要未正式拍拖。
一般認識天蠍座嘅男人都係好強佔有慾。
受害者2。
初期識真係唔好比對方知你住邊
唔好話曖昧
就算係男女朋友都應該互相體諒
尊重對方有時候唔想約會既意願
佢而家已經咁,拍左拖分分鐘裝GPS係你身上
不了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞