難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
你專登比錯signal 人,女人就係咁,鐘意一大堆雄性圍住自己,到有一個把持唔住,就拎心理學,去邊緣化左佢,我替佢可憐
你睇返上面嘅留言先啦,我已經向上面位巴打解釋得好詳盡,絕對唔係亂label人
咁愛情係咩
依一個詞語真係好多哲學解釋,每個人嘅答案都唔同,出埋做法國哲學高考題都得。但對我來講,真正嘅愛情就係雙方都係真心愛對方,想大家都好,互相信任尊重扶持,雙方相處都係舒服嘅,但可惜好多人都已經將佔有欲、控制欲同lust都撈埋一齊,連自己係唔係愛緊人都已經分唔清楚。
同女朋友識左成年先一齊
信任?唔check 下手機點prove
勸你諗吓點解喺美國公務員之中情報人員嘅分手加離婚機會率係最高(我唔記得喺邊度睇返來嘅,唔好問)
喇,你知唔知頭文字d 既拓海,點解條女做援交都唔知,因為無check 手機囉!!!
係對方提出,定係情報人員提出,有好大分別。
識左個痴線佬
我唔識心理學 總之都係個句 有種人就係認為唔同佢一齊就係錯 hehe
哦,以為你地一齊左。。
我話左宜家有拍左5年既男朋友
Toooooo young tooo naive
我真係唔覺事主玩緊佢,只能夠話轉咗新工無耐佢都未計到時間所以推咗三次就真係可能會令人反感,但如果份工咁chur我覺得男方有心嘅其實都要體諒,香港地真係返工工時長,但普通香港人唔做就可能無錢開飯。

我都係講緊初相識,大家做朋友,最多感情多少少嘅期間個感情唔會比正式拍拖後深,正常好仔遇到依種情況都好少做到男方嘅程度,但男方已經搞成咁就真係唔好怪人頂唔順要避開。你話個個男仔第一次同人曖昧失敗咗都好大機會做到咁樣我真係唔太清楚係定唔係,依個已經算係一個research topic,但我剩要諗搵幾對差唔多年齡層嘅曖昧couple做sample case就已經覺得相當難,當中實在有太多控制唔到嘅variables。

另外唔好介意我咁講,我其實覺得講曖昧講好仔變player點都係off track咗,我剩係知喺現實普通人遇到依種人,無論男定女都最好迴避,否則愈踩愈深就會深受其害。
多數係對方提出,可能因此佢地高層係好鼓勵佢地圍內拍拖結婚唔好搵圈外人
走啦痴線佬,就係呢D被害者心態搞到而家d女仔主動少少就話定人地有機心
就係你標籤曬d 專一既人,係癡線佬,而家先令到愛情係一場遊戲!
你要成日都要check人只會辛苦自己,即係你根本唔相信人,亦唔尊重佢同愛佢,而佢亦唔係你放心嘅對象。咁你都係唔好同人一齊啦,對方知咗肯定嚇到要分手。你自己諗真啲啦。不過如果你個target偏偏係個反跟蹤高手咁就好戲連場。
This is test!!! okay?
當有足夠sample, 信任才可建立
平等 坦誠 信任 理解

睇你一點都做唔到
呢個世界真係好撚多痴線佬
樓主都係唔好再wts覆佢啦 你覆佢咪啫係代表你仲回應緊佢 你不如唔好理呢d stalker直到佢厭唔再搵你
我覺得做你女朋友仲可憐
頭2個月 短工 無咩2句 只係番工會打招呼
我離職後先開始whatsapp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞