難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
其實拍拖都唔緊要既,拍拖之後既相處都可能好多矛盾位,或者慢慢愈了解愈唔夾,到時就要分手,唔好攬住錯既人浪費時間。
唔係次次都管嘅 有時可能係關心過度 睇落去似管住哂姐 我有個朋友中意左好耐 上次佢病左 我好心一句 快啲好返 咁樣咁樣可能會快啲好 之後佢就話我有分數啦 我就從此知道佢唔中意人點佢做野
對唔住,我都係有躁鬱既恐怖前度
咁無人包一拍拖就拍到一世咖嘛~
佢有d mean
我個陣都有啲sad 不過諗下 佢可能因為病緊先有少少燥姐 我都冇點怪佢 下次識做唔太過分關心 學下睇時候囉
我同前度就係一齊左2個月就散左
我被佢飛,話唔夾
都無計既
宜家男朋友就拍左5年半到重拍緊
樓豬同我做個朋友
我覺得係咁..... 係佢面前做到自己,日日見都唔厭,同佢相處感覺快樂幸福,見唔到都唔會無安全感,而對方都同自己一樣。最基本係咁。
認住你個名
我隻手夠白滑
其實樓主如果我係你個fd見到你post相上ig我都完即刻諗埋一邊 不過未至於打電話屌鳩你 一定會第一時間諗我係咪做錯左啲咩 你係咪避緊我 所以你個朋友真係好有問題
已經不是朋友了 block曬同unfollow曬 雖然事過已久 但自從比佢chur完 好怕係街撞到佢 個陣係真係對佢好有好感 有鍾意過 如果不是發生咁既事 應該會一齊
同埋日日都有msg 我都無唔覆佢
你真心嘅話真係屌你老母 你都痴撚線
其實佢覺得自己已經同左你一齊
你同人出街嗰到
根本就唔使同佢解釋
因為你地都未開始

同埋人地日日同你時時刻刻wtp
兼又晚晚約你
而你又應約
咁人地真係會誤會得米咁滯

既然只係認識階段
即係只係朋友
咁就無謂畀錯嘅信息人
直接話只係朋友

若果真係有意思
想拍拖嘅
睇準就答應
唔好唔嗲唔吊
講得要清清楚楚
擔心佢只係藉口,其實就係冇信任
Block is ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞