難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
講真,識諗野既女人根本唔會比人講2句就唔做主動,我都係鍾意就會主動追求男士既人,那怕人地話我cheap,相信價值觀正常既男人唔會覺得比女人追就是女人cheap.
我都覺得生係呢個世代,好慘
之前我試過係咁,個女仔最後都block 左我。曖昧到拍拖果下真係唔好拖黎帶水,有feel就要直接D講,無feel要絕D咁講。因為就到戀人果個狀態,個女仔唔應機會有好強嘅不安感,變相會好想知到個女仔做緊咩,之後個心態會好快變到痴漢。

樓上有個回覆都中肯就係同時間只追一個女仔就會有咁嘅情況。所以依家我嘅諗法會係追女仔都係唔好太上心,同下幾個異性朋友傾下計,氹下女仔仲開心。
但係我諗你未做晒你所謂個test就俾人發現就一定俾人飛咗。唔講啦,我上面俾你諗點解情報人員嘅戀情婚姻失敗率較高其實已經係提示。
點解唔可以save電話 樓主block人地唔代表人地會delete contact 同埋個男既tg樓主個陣講野正唔正常?到時男既再得寸進尺時可以正常語氣話有個5年男友收佢皮,不過前提係你地唔會有機會撞到/佢有方法搵到你對你做成任何形式既傷害,同另一前提係唔好諗住用玩鳩佢既心態去做
我tg都block埋佢lu
咁唔代表d人錯,點解chec k 電話做test, 比人當癡線佬
test你老母 唔該你唔好搞到D女心理唔平衡啦 咁樣摧毀一個人既心理害到人地一世呀
毒撚真恐怖

未一齊都咁撚chur
因為每個人都有私隱 你個D乜撚野test呀你估似將D chemical倒埋一堆呀
你點睇大陸個social credit system?
信任唔test? 盲信呀?
我覺得no harm既情況下無需要做到咁絕既 咪好好地解釋比佢聽等佢收手 佢既心態應該同上面個痴線佬一樣 當左你player同騎牛搵馬之類 所以先周圍唱
你唔信佢走先test,仲係咪叫信任呀,你覺得無安全感咪分手囉
毒撚黎?
人如username
呢道都好多痴線佬
如果你講緊樓主個case有兩點係好重要
1. 樓主有翻轉頭約個男被推
2. 同樓主出街既係姊妹

簡單黎睇我覺得個男既好control freak同埋應該睇得多負面野導致佢諗埋一邊,簡單D黎講就係識得唔夠耐諗得唔夠,所以我係唔贊成個D一個月由曖昧變唔到情侶就收皮,因為你唔知真實係點,好易被當刻既佢/感覺矇騙
其實我係一知係佢搵我我已經驚
佢以前msg我既內容係我覺得over左
我無係上面講曬
例如’你知唔知我可以為你死?’
我付出左咁多時間同感情你點還比我
‘我咩都可以為你做’
等等
其實由同佢開始whatsapp到斷contact
過程係2-3個月內
我已經唔想再比佢情緒勒索
唔想再覆佢佢又拎以前件事尼講
有單獨食過lunch 因爲個陣公司係2個2個咁放lunch
Lunch都係講下畢業野 同未來方向
好閒聊
Wtf 唔好覆佢啦樓主 除非佢跟到你番屋企
倒轉諗有咩分別
人地一得閒就已經主動黎約你
你唔得閒先約其他人
你個排位已經高過人地
仲想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞