難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
你係唔係將你以前嘅所謂經驗又拎入來講呀?我同意同一時間溝緊第二個嘅唔會出現咁嘅情況,但同樣唔等於一個好仔會小小事就text人chur人情緒勒索,兩隻無任何relation。其實大把人第一次拍拖都唔會去咁盡,你睇到只係個男嘅係同正常好仔開頭拍拖有部分similarity,但其實正常人唔會因為小小事咁chur,而現時睇資料個男嗰隻已經係做成滋擾嘅情況。唔係有問題係咩?
我都想試下遇到啲佔有慾強嘅癡線佬
我個人太隨性啦
唔好話情人同朋友 對住屋企人都可以玩失蹤
直情係MSG都唔覆嗰種
我都想治邊個可以治到我
毒撚係咁 明明對方都feel 平平穩穩就食硬
係都要做柒野激走人先開心
之前返工都識到個樣正正常常感覺都唔錯,同樓主一樣都開始有想拍拖心態。
但相處咗兩個月到之後,屌佢老母一個鐘內冇覆佢機就問長問短 有時做緊正經嘢撚覆到你咩
最癲係,同啲朋友出街,有男有女。審犯咁審我同邊個出去、去邊、做啲乜
即刻又係屌我又有異性又乜又柒,發鳩我脾四。屌又未係情侶
真係好撚好彩冇同佢一齊 最後block柒晒佢所有嘢費事眼怨
你要study個人嘅behavior, 都要睇一個人仲要睇好耐你先可能得出個pattern或者co-relation,只係好多時外人無咁多時間,只能夠靠以前嘅經驗學識價值觀來判斷一個新識嘅人印象。 要講就係咁多,你講嘅所謂正常好仔case係同個男個case係完全無關係,個男已經係有晒symptoms,仲怪事主做乜?
你問你媽當初係咪貪你爸斯文有禮
有冇可能佢係唔鍾意你嗰關心呢 如果佢當普通朋友就唔好關心咁多 會令女仔反感
你睇清楚先,事主講咗開頭係有好感嘅,但係佢post同女仔行街相個男嘅日日都text人發癲先至知佢有問題,要block佢,好多時都係開頭有好感但之後發現對方唔夾先至要疏遠嫁啦?你諗咗去邊呀?你點都係怪事主wo
你點睇都係以前俾人hurt先至咁諗啦,唉,但你講嘅嘢真係跟依個case完全無關係囉
唔係斯文有禮根本真係唔會再進一步啦?唔同真係選擇一個粗口爛舌唔識尊重其他人嘅粗人?你有冇識過朋友嫁?
呢d痴線佬一齊左咪晒氣
湊仔多過拍拖
唔洗理d痴線佬
同你認真都陡氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞