難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
我覺得唔係 但一嬲發脾氣就佢岩曬人地錯曬人地欠左佢咁 係咁罵同msg轟炸 就係咁覺得恐怖
其實我個陣真係有約佢
咁岩佢約我幾次都要追更
佢應該覺得我講大話
但新公司咁編我我都無法
感情升溫個個月佢有話送我番屋企
個時醒起呀ba叫我唔好咁易比人知住址
咁就拒絕唔比佢送
唔明點解有人覺得佢無問題
未一齊就又鬧又炸
一齊左比人打
分手話要攬炒真係唔出奇
冇自制能力既人同計時炸彈無分別
Check咩電話啊 換部nokia機俾佢仲好啦 淨係打出打入 出街最好攞條鐵鏈同你女朋友扣住 咁就唔怕佢走左去啦 除左公司同屋企 最好邊度都咪撚去 咁就十足有安全感啦

[black]屌你老母學你就仆街啦 [/black]
咁你既討論已經係第2個假設既case
同本post有咩關係
我一向都剩睇樓主個case, 睇個男嘅行為,已經唔算得上剩係因為識得唔夠耐諗得唔夠,而係symptoms,係上面嗰位人兄off track講到曖昧嗰part同好仔變player嗰part
所以我有提佢已經off track
咁都好d 我記得之前都好似有人同你一樣 不過佢講左個地址俾人知 然後個男既幾乎日日都跟住佢番屋企 包括佢咩時間搭車收工之類 好恐怖 好似去邊都見到佢
喇,呢d 叫credit rating , 正如借錢比朋友,都要睇下佢平時有無黑歷史。 更何況,要放咁多時間同錢,check 下有咩問題
咁又唔洗,試下佢姐。 而家d 人連check 手機都當變態,有咩好講
你係男定女,我已經有個拍左超過5年既穩定男友。 佢係溫和派
我現任男友以以前都係比女收兵。佢應該係因為比個個女人hurt話,所以一齊前都無追過我,以前個個好落力追。🤦🏻‍♀️ 不過一齊之後佢對我好好。
到時日日家暴等離婚
多謝你啊
但真係聽過結左婚先露出本性,打老婆。
大撚把喇
見唔少人前人後好好先生
170都叫唔算矮?2米個啲叫咩 唔好下下覺得矮係眨義先得架 形容詞黎咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞