難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
依個case唔係單純好男仔,而係講緊嗰個男仔可能有心理病仲痴埋落佢度咩?事主都只係普通人
我有個男性朋友都係咁
同你一樣,見到我post出街相之後unfollow咗我
真係痴撚線,普通朋友都咁chur
之前返pt都遇過呢種男仔
明明大家純粹同事傾過下兩句 whatsapp都無
只要你有日唔係好應佢 佢就會周圍唱你收兵又單單打打咁講嘢
真係難怪溝唔到女
唔受溝就話收兵丫嘛
真係抵無女
呢個世界真係好多痴線佬
如果個男仔肯漁翁撒網, 可以解決到大部份問題
認清痴線佬
試過比條女chur我出街同一齊 我唔肯之後就開po屌我渣男
其實佢地只係只係出吓街食吓飯,仲要係大家AA,只係友情加好感階段,唔講得上係對個事主特別好,分清楚啲. 一個咁簡單post同女性朋友行街就已經觸發到佢發脾氣同嬲,又text又chur已經係一個極危險嘅訊號,就算唔係躁鬱都可以係其他病症,正常都係問一兩句就收。仲有個男嘅當時仲話自己唔得閑,所以事主出去見班friend。因此你嗰個例子真係唔關單純好男人事囉
我可以好肯定條仔有焦慮症。佢一同你關係有進展佢就開始怕失去你,極度既不安全感會令佢亂咁諗野,小小事都會覺得係你地關係出現問題,佢會想你話俾佢知佢諗錯野,想你解釋等佢有返d安全感

之後就演變成控制同復仇心理,因為有d你做既野令到佢安全感下降(拒絕佢之後又出街),佢就會將佢既焦慮用怒氣形式發泄/投放係你到,依種心理病既人你接受唔到唯有係block,唔洗hard feeling

利申:讀心理學
最搞笑係上面嗰個人猛話人地係單純好男仔,喺度怪事主。
尼你老母
大家只能夠根據事主俾嘅資料覆,唔洗咁多幻想嗎?暫時點睇都係個男有問題先,完全唔係咩純品好男人。就算有誤會正常人都唔會日日text人chur人玩情緒勒索啦。除非個男嘅又上來講另一個版本啦。你以前俾人hurt過?
條友成個怨婦咁 幾歲?
你約佢 佢唔得閒
然後又屌返你唔搵佢
有趣
好難理解呀可
條友好靚仔咩 樓主鍾意
正常樣 男仔 170 中等身材 唔洗靚仔 5官端正就ok 但一開頭識佢佢斯斯文文有禮貌 又傾得埋 相處又ok 係唔知佢原來一嬲就咁暴燥 爆埋粗 我受不了 宜家個男朋友就係脾氣好唔會一嬲就失控

你都係貪佢理d姐
臭西
我唔清楚你嗰啲case,一單還一單,大家係唔同人,要每單研究過先知,唔能夠一概而論。其實你有冇諗過世界上有部分人本身係有啲問題,但平時係唔會發現到?其實有時一個人有心理問題,外人唔係咁容易發現,係同佢親近嘅人觀察好耐或者去到某個位先可能發現到個問題。事主個case只係好快去到個trigger point
好正常,係人剛剛認識時都係先睇樣,就算先天外形都要儀容整潔,再睇係唔係斯文,友善,相處得過,再睇係唔係可以發展做朋友甚至伴侶,我唔覺得咁算係貪。
你約佢 佢唔得閒
然後又屌返你唔搵佢
有趣
好難理解呀可
條友好靚仔咩 樓主鍾意
正常樣 男仔 170 中等身材 唔洗靚仔 5官端正就ok 但一開頭識佢佢斯斯文文有禮貌 又傾得埋 相處又ok 係唔知佢原來一嬲就咁暴燥 爆埋粗 我受不了 宜家個男朋友就係脾氣好唔會一嬲就失控

你都係貪佢理d姐
臭西
好正常,係人剛剛認識時都係先睇樣,就算無先天外形都要儀容整潔,再睇係唔係斯文,友善,相處得過,再睇係唔係可以發展做朋友甚至伴侶,我唔覺得咁算係貪。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞