難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
我有個男性朋友都係咁
同你一樣,見到我post出街相之後unfollow咗我
真係痴撚線,普通朋友都咁chur
之前返pt都遇過呢種男仔
明明大家純粹同事傾過下兩句 whatsapp都無
只要你有日唔係好應佢 佢就會周圍唱你收兵又單單打打咁講嘢
真係難怪溝唔到女
唔受溝就話收兵丫嘛
真係抵無女
呢個世界真係好多痴線佬
如果個男仔肯漁翁撒網, 可以解決到大部份問題
認清痴線佬
試過比條女chur我出街同一齊 我唔肯之後就開po屌我渣男
我可以好肯定條仔有焦慮症。佢一同你關係有進展佢就開始怕失去你,極度既不安全感會令佢亂咁諗野,小小事都會覺得係你地關係出現問題,佢會想你話俾佢知佢諗錯野,想你解釋等佢有返d安全感

之後就演變成控制同復仇心理,因為有d你做既野令到佢安全感下降(拒絕佢之後又出街),佢就會將佢既焦慮用怒氣形式發泄/投放係你到,依種心理病既人你接受唔到唯有係block,唔洗hard feeling

利申:讀心理學
尼你老母
條友成個怨婦咁 幾歲?
你約佢 佢唔得閒
然後又屌返你唔搵佢
有趣
好難理解呀可
條友好靚仔咩 樓主鍾意
正常樣 男仔 170 中等身材 唔洗靚仔 5官端正就ok 但一開頭識佢佢斯斯文文有禮貌 又傾得埋 相處又ok 係唔知佢原來一嬲就咁暴燥 爆埋粗 我受不了 宜家個男朋友就係脾氣好唔會一嬲就失控

你都係貪佢理d姐
臭西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞