難道約會就一定要一齊?恐怖情人無誤。

368 回覆
997 Like 64 Dislike
好彩我無咁易比佢知我住邊到,因為佢提出過送我番屋企,我拒絕曬。
上面米講左我同佢係有曖味
大家都知道互相喜歡
但雙方都未表白
原本我以為出硬pool
唔係發生哩件事就一齊左
但根據個件事既發生
唔排除一齊左男方一有咩事又激動罵人
我對哩種人係好反感
我奉行發生咩事都和平解決
宜家同男友都係
就算嬲 都慢慢講
大家和平討論
我都係最新新down tg 無諗過原來tg有通知 宜家block埋
我以前遇過隻豬扒,下下都好直接咁問我,又問我幾錢人工之類
之後日日whatsapp我轟我
持續左好耐先冇再黎
有咩問題?個陣又無拍拖,又唔係有仔周圍識撩人。
三年前識咗個男仔,又係太chur我驚到咩都block咗,半年前開telegram 用,個男仔message 返我話仲記唔記得佢 屌佢仲save我電話,仲tg message 我,個下真係驚到瀨屎

好痛
重好 早走早著
一齊左先知重大鑊
哇同哩個post個男人一樣咖
開埋名
我扮唔明佢講咩,佢就話我認得你icon呀 一野收咗我皮,驚得制block 咗就算,icon都刪埋
同我一樣 話唔識佢 😂
佢就梗係太激進啦
只可以講鍾意既時候日日text都唔覺攰
咁係你唔夠鍾意佢姐 我以前返兩份工 9-22 都可以隔日見女朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞