2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
2018估錯咗,咁嚟緊2019你繼續睇升呀?
係咪好似牛熊証咁玩法,途中任何時間 touch 到個上限或者下限,賭局就立即結朿?定係一定要等到 2019 年 12 月 31 日前後出既 CCL 先算?
係呀,唔得架?
你又一齊賭CCL丫 唔好得把口
我有講過唔得咩,想知你咩取態姐 唔洗起哂鋼嘅。
講到出年樓實爆都淨係敢賭170, 即係平時個d全部都係9up
ok,受。一於咁話,大家做證

其實CCL170以下比你贏無問題,你好唔好意思當自己贏先係問題。 仲話樓爆

anyway,賭局開始!
口水交都唔敢賭,你收撚皮啦
講咩好唔好意思姐以今年年尾做中間位去賭出年CCL最公平嫁啦,講到自己讓半臂咁,你好唔好意思呀
條友係咪搵25k果位低收入人士?
走開啦塘邊鶴 得把聲又唔敢一齊賭
咁你開post立證唔係大家幫你個賭局做證嘅咩,唔俾講野你開個post把撚呀?
你要set規則, 你自己開局.
要講規則都係我地兩個deal
原來樓主都係淡友...... 睇跌4%
差唔多, 原來樓爆都係CCL170咁上下, 差幾點就爆

又想貼cash 係咪有鋪癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞